Veiligheidsmaatregelen bij rechtszaak Wiersum zijn enorm secuur

Veiligheidsmaatregelen bij rechtszaak Wiersum zijn enorm secuur

Veiligheidsmaatregelen bij rechtszaak Wiersum zijn enorm secuur Voor de rechtszaak over de moord op Derk Wiersum zijn enorm veel veiligheidsmaatregelen getroffen. Zo zijn alleen audiofragmenten van wat zich afspeelde in de rechtszaal vrijgegeven. Ook mag de pers de namen van de rechters en Officieren van Justitie niet noemen. Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de veiligheidsmaatregelen bij de rechtszaak Derk Wiersum. Voormalig kantoorgenoot over vermoorde Derk Wiersum: 'Het gemis is groot' Bekijk deze video » Bekijk video zaak-Wiersum: dit weten we over de strafzaak tegen Giërmo B. Bekijk deze video » Verdachte in Derk Wiersum-zaak: "Ik vind het heel erg voor de familie, ik ben zelf ook vader" Bekijk deze video » DWDD gemist? Wiersum-zaak is een beladen proces: "Er zit een stuwmeer van emoties achter" Bekijk deze video »
Nieuws :
Veiligheidsmaatregelen bij rechtszaak Wiersum zijn enorm secuur

Voor de rechtszaak over de moord op Derk Wiersum zijn enorm veel veiligheidsmaatregelen getroffen. Zo zijn alleen audiofragmenten van wat zich afspeelde in de rechtszaal vrijgegeven. Ook mag de pers de namen van de rechters en Officieren van Justitie niet noemen.

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de veiligheidsmaatregelen bij de rechtszaak Derk Wiersum.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veiligheidsmaatregelen bij rechtszaak Wiersum zijn enorm secuur of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV