Op1: ‘De Scheetjes’ zijn nu zelf een toeristenattractie

Op1: ‘De Scheetjes’ zijn nu zelf een toeristenattractie

<em>Op1</em>: ‘De Scheetjes’ zijn nu zelf een toeristenattractie Karin en Hans, bekend van de realityserie De Scheetjes, Bouwen Op Bonaire, hebben keihard gewerkt om hun droom uit te laten komen. Ze runnen nu met succes een midgetgolfbaan op Bonaire, maar de twee zijn inmiddels zelf ook een toeristenattractie geworden, zo vertellen Hans en Karin in Op1. Bekijk het fragment van De Scheetjes in Op1 in de video hierboven. De talkshow Op1 is iedere werkdag rond 22.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. De Scheetjes, Bouwen Op Bonaire: Karin in shock door verrassingsbezoek dochter Bekijk deze video » De Scheetjes, Bouwen Op Bonaire: Karin en Hans nog steeds beste maatjes Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: ‘De Scheetjes’ zijn nu zelf een toeristenattractie

Karin en Hans, bekend van de realityserie De Scheetjes, Bouwen Op Bonaire, hebben keihard gewerkt om hun droom uit te laten komen. Ze runnen nu met succes een midgetgolfbaan op Bonaire, maar de twee zijn inmiddels zelf ook een toeristenattractie geworden, zo vertellen Hans en Karin in Op1.

Bekijk het fragment van De Scheetjes in Op1 in de video hierboven.

De talkshow Op1 is iedere werkdag rond 22.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: ‘De Scheetjes’ zijn nu zelf een toeristenattractie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen