Nick en Simon vinden het presenteren van Vrienden van Amstel Live! nog steeds spannend

Nick en Simon vinden het presenteren van Vrienden van Amstel Live! nog steeds spannend

Nick en Simon vinden het presenteren van Vrienden van Amstel Live! nog steeds spannend Vanavond (16 januari) gaat de 22e editie van Vrienden van Amstel Live! van start in Ahoy. Voor de vierde keer op rij zullen Nick en Simon het festijn in goede banen leiden. Ze zijn de gastheren, maar ze zingen uiteraard ook. Dit jaar zijn Duncan Laurence, Rapper Snelle en Suzan & Freek voor het eerst deel van de show. Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over Vrienden van Amstel Live! Nick en Simon vertellen over Vrienden van Amstel Live!: "Dat vind ik een heel mooi moment" Bekijk deze video » Gerard Ekdom bespreekt de concerten van 2020: ''Groots met een Zachte G wordt een feestje!'' Bekijk deze video » Artiesten zijn klaar voor Vrienden Van Amstel LIVE! 2020 Bekijk deze video » De Vrienden van Amstel LIVE zijn er klaar voor, bekijk de promo hier Bekijk deze video »
Entertainment :
Nick en Simon vinden het presenteren van Vrienden van Amstel Live! nog steeds spannend

Vanavond (16 januari) gaat de 22e editie van Vrienden van Amstel Live! van start in Ahoy. Voor de vierde keer op rij zullen Nick en Simon het festijn in goede banen leiden. Ze zijn de gastheren, maar ze zingen uiteraard ook. Dit jaar zijn Duncan Laurence, Rapper Snelle en Suzan & Freek voor het eerst deel van de show.

Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over Vrienden van Amstel Live!

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nick en Simon vinden het presenteren van Vrienden van Amstel Live! nog steeds spannend of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV