Daders in Rotterdam nemen de benen na schietpartij en laten twee zwaargewonden achter

Daders in Rotterdam nemen de benen na schietpartij en laten twee zwaargewonden achter

Daders in Rotterdam nemen de benen na schietpartij en laten twee zwaargewonden achter In de Rotterdamse wijk Charlois zijn vanavond (16 januari) twee mensen zwaargewond geraakt bij een schietpartij. Beide zouden meerdere keren geraakt zijn en zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De twee slachtoffers werden beschoten toen ze uit een auto stapten. Na de schietpartij zijn de daders meteen gevlucht, mogelijk zijn het twee mannen. Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de schietpartij in Rotterdam. Steeds meer ongelukken op Mathenesserlaan in Rotterdam Bekijk deze video » Edwin Rutten over overlijden Aart Staartjes: 'Hij is de oervader van de Nederlandse kindertelevisie' Bekijk deze video » Temptation Island-verleider Joshua Feytons vertelt over ernstig auto-ongeluk Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist?: 66-jarige fietster zwaargewond na botsing met scooter in Almere Bekijk deze video »
Nieuws :
Daders in Rotterdam nemen de benen na schietpartij en laten twee zwaargewonden achter

In de Rotterdamse wijk Charlois zijn vanavond (16 januari) twee mensen zwaargewond geraakt bij een schietpartij. Beide zouden meerdere keren geraakt zijn en zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De twee slachtoffers werden beschoten toen ze uit een auto stapten. Na de schietpartij zijn de daders meteen gevlucht, mogelijk zijn het twee mannen.

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de schietpartij in Rotterdam.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Daders in Rotterdam nemen de benen na schietpartij en laten twee zwaargewonden achter of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV