Vrienden van Amstel Live: Duncan Laurence vereerd dat hij mag optreden

Vrienden van Amstel Live: Duncan Laurence vereerd dat hij mag optreden

Vrienden van Amstel Live: Duncan Laurence vereerd dat hij mag optreden Gisteravond (16 januari) is de uitverkochte concertreeks Vrienden van Amstel Live 2020 van start gegaan, waar een hele rits Nederlandse artiesten optreedt. Ook dit jaar zijn er weer enkele debutanten, zoals Suzan en Freek, Snelle en Songfestivalwinnaar Duncan Laurence: "Als je op een podium staat met deze artiesten is dat gewoon een hele grote eer, dat vind ik echt top." Bekijk de reportage over Vrienden van Amstel Live 2020 hierboven. Artiesten zijn klaar voor Vrienden Van Amstel LIVE! 2020 Bekijk deze video » Nick en Simon vinden het presenteren van Vrienden van Amstel Live! nog steeds spannend Bekijk deze video » De Vrienden van Amstel Live! hebben zin in de afterparty: "We hebben een hele gezellige kleedkamer" Bekijk deze video »
Muziek :
Vrienden van Amstel Live: Duncan Laurence vereerd dat hij mag optreden

Gisteravond (16 januari) is de uitverkochte concertreeks Vrienden van Amstel Live 2020 van start gegaan, waar een hele rits Nederlandse artiesten optreedt. Ook dit jaar zijn er weer enkele debutanten, zoals Suzan en Freek, Snelle en Songfestivalwinnaar Duncan Laurence: "Als je op een podium staat met deze artiesten is dat gewoon een hele grote eer, dat vind ik echt top."

Bekijk de reportage over Vrienden van Amstel Live 2020 hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrienden van Amstel Live: Duncan Laurence vereerd dat hij mag optreden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV