Angela de Jong: "Jinek zakt en Tijs & Giovanca (Op1) minst populair"

Angela de Jong: "Jinek zakt en Tijs & Giovanca (Op1) minst populair"

Angela de Jong: "Jinek zakt en Tijs & Giovanca (Op1) minst populair" Nederland lijkt niet uitgesproken te raken over de talkshowoorlog. Ook Angela de Jong is dat nog lang niet en volgt de kijkcijfers op de voet: "Je ziet Jinek in absolute aantallen een beetje zakken." Tijs en Giovanca minder populairHet is nog wat vroeg om met conclusies te komen over de strijd tussen RTL en de NPO maar het lijkt wel langzaamaan duidelijk te worden welke duo's van Op1 het goed doen en welke wat minder: "Tijs en Giovanca zijn wat minder populair en hebben ondergemiddeld gescoord", aldus De Jong. Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven. Bekijk ook Angela de Jong over Op1: "Presentatrice als excuustruus voor lichte onderwerpen?" Bekijk deze video » Angela de Jong zwicht voor kritiek: "Op1 had gewoon een hele leuke uitzending" Bekijk deze video » Humberto Tan: "Angela de Jong is racistisch" Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong: "Jinek zakt en Tijs & Giovanca (Op1) minst populair"

Nederland lijkt niet uitgesproken te raken over de talkshowoorlog. Ook Angela de Jong is dat nog lang niet en volgt de kijkcijfers op de voet: "Je ziet Jinek in absolute aantallen een beetje zakken."

Tijs en Giovanca minder populair
Het is nog wat vroeg om met conclusies te komen over de strijd tussen RTL en de NPO maar het lijkt wel langzaamaan duidelijk te worden welke duo's van Op1 het goed doen en welke wat minder: "Tijs en Giovanca zijn wat minder populair en hebben ondergemiddeld gescoord", aldus De Jong. Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: "Jinek zakt en Tijs & Giovanca (Op1) minst populair" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV