Bridget Maasland leert pasta maken van een Italiaanse kok

Bridget Maasland leert pasta maken van een Italiaanse kok

<em>Bridget Maasland</em> leert pasta maken van een Italiaanse kok Het is alweer bijna tijd om naar huis te gaan voor Bridget en haar beste vrienden. Maar je kunt niet weg voordat je gaat proberen te leren waar ze in Puglia, en misschien wel in heel Italië, het beste in zijn: KOKEN. Een Italiaanse kookcursus kun je nergens anders beter doen dan in dit plaatsje! De liefde van de meeste mensen gaat uiteindelijk toch door de maag. Bekijk ITALIË VLOG #6 om te zien hoe Bridget pasta leert maken met haar zoontje. André Hazes en Bridget Maasland hebben de grootste gein in Rome Bekijk deze video » Bridget Maasland deelt vlog van reis door Italië, bekijk hem hier Bekijk deze video » Bridget Maasland valt in slaap tijdens date met André Hazes Bekijk deze video » Kim Kötter neemt afscheid van haar huis, bekijk Kim's nieuwste vlog hier Bekijk deze video »
Entertainment :
Bridget Maasland leert pasta maken van een Italiaanse kok

Het is alweer bijna tijd om naar huis te gaan voor Bridget en haar beste vrienden. Maar je kunt niet weg voordat je gaat proberen te leren waar ze in Puglia, en misschien wel in heel Italië, het beste in zijn: KOKEN.

Een Italiaanse kookcursus kun je nergens anders beter doen dan in dit plaatsje! De liefde van de meeste mensen gaat uiteindelijk toch door de maag.

Bekijk ITALIË VLOG #6 om te zien hoe Bridget pasta leert maken met haar zoontje.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland leert pasta maken van een Italiaanse kok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier