Antwerpse dierentuin woedend op StukTV door gevaarlijke actie Thomas van der Vlugt

Antwerpse dierentuin woedend op StukTV door gevaarlijke actie Thomas van der Vlugt

Antwerpse dierentuin woedend op StukTV door gevaarlijke actie Thomas van der Vlugt StukTV gaat in een nieuwe reeks genaamd Pretpark Invasie langs vier pretparken om deze binnen 48 uur te veroveren. Ze plaatsen borden met 'StukTV' of trekken een pak aan waardoor ze bij het park lijken te horen. Slechte beveiligingDit laatste is in de derde aflevering van Pretpark Invasie gebeurd. Thomas van der Vlugt van StukTV heeft een dino-pak aangetrokken en vermaakte het dierentuin publiek, maar ook betrad hij een dierenverblijf, wat erg gevaarlijk is... De mannen Thomas van der Vlugt en Giel de Winter vinden dat ze de gasten en dieren niet tot last zijn geweest en zijn van mening dat de Antwerpse Zoo eens beter beveiligd moet worden. Niemand die het kattenkwaad in de gaten had van de jongens. Bekijk hierboven de reactie van de dierentuin en van StukTV op de stunt in Shownieuws en zie hier de hele video van StukTV (Pretpark Invasie deel 3) waarin Thomas en Giel samen de Antwerpse dierentuin 'onveilig maakte'. Het Jachtseizoen: Marco Borsato op de vlucht voor Giel, Stefan en Thomas van StukTV Bekijk deze video » Mannen van StukTV zijn boer voor één dag: "Boer Thomas is de schapenverluisteraar" Bekijk deze video » Snelste boef Churandy Martina op de vlucht in Jachtseizoen Curaçao - StukTV Bekijk deze video » Najib Amhali steelt goudstaven uit De Kluis: "Ik rende als een kip zonder kop" Bekijk deze video »
Entertainment :
Antwerpse dierentuin woedend op StukTV door gevaarlijke actie Thomas van der Vlugt

StukTV gaat in een nieuwe reeks genaamd Pretpark Invasie langs vier pretparken om deze binnen 48 uur te veroveren. Ze plaatsen borden met 'StukTV' of trekken een pak aan waardoor ze bij het park lijken te horen.

Slechte beveiliging
Dit laatste is in de derde aflevering van Pretpark Invasie gebeurd. Thomas van der Vlugt van StukTV heeft een dino-pak aangetrokken en vermaakte het dierentuin publiek, maar ook betrad hij een dierenverblijf, wat erg gevaarlijk is... De mannen Thomas van der Vlugt en Giel de Winter vinden dat ze de gasten en dieren niet tot last zijn geweest en zijn van mening dat de Antwerpse Zoo eens beter beveiligd moet worden. Niemand die het kattenkwaad in de gaten had van de jongens.

Bekijk hierboven de reactie van de dierentuin en van StukTV op de stunt in Shownieuws en zie hier de hele video van StukTV (Pretpark Invasie deel 3) waarin Thomas en Giel samen de Antwerpse dierentuin 'onveilig maakte'.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Antwerpse dierentuin woedend op StukTV door gevaarlijke actie Thomas van der Vlugt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV