Gewonde man in portiek gevonden na steekpartij in Zwolle

Gewonde man in portiek gevonden na steekpartij in Zwolle

Gewonde man in portiek gevonden na steekpartij in Zwolle In Zwolle is een persoon vrijdagavond (17 januari) gewond geraakt bij een steekpartij. Rond 21:45 uur kreeg de politie een melden over een gewonde man die voor het portiek van de flat lag na een steekpartij. VerklaringHet slachtoffer verklaarde neergestoken te zijn in een van de woningen in de flat. Hij wist te ontkomen en riep in het portiek om hulp, zo verklaarde hij aan de politie. Daarna werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de zaak en heeft een dader op het oog. Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de steekpartij in Zwolle. Twee jongeren gewond door steekpartij in Helmond Bekijk deze video » Grote plas bloed na steekpartij op ROC Mondriaan in Den Haag: 17-jarige jongen gewond Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? 44-jarige Robby Klomp doodgestoken bij sussen vechtpartij in Spijkenisse Bekijk deze video » Apeldoorn: Politie pakt verdachte van steekpartij snel op: "Ik heb het gedaan!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Gewonde man in portiek gevonden na steekpartij in Zwolle

In Zwolle is een persoon vrijdagavond (17 januari) gewond geraakt bij een steekpartij. Rond 21:45 uur kreeg de politie een melden over een gewonde man die voor het portiek van de flat lag na een steekpartij.

Verklaring
Het slachtoffer verklaarde neergestoken te zijn in een van de woningen in de flat. Hij wist te ontkomen en riep in het portiek om hulp, zo verklaarde hij aan de politie. Daarna werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de zaak en heeft een dader op het oog.

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de steekpartij in Zwolle.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gewonde man in portiek gevonden na steekpartij in Zwolle of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV