Famke Louise wordt emotioneel in documentaire: ''Ik ga nooit meer bont dragen!''

Famke Louise wordt emotioneel in documentaire: ''Ik ga nooit meer bont dragen!''

Famke Louise wordt emotioneel in documentaire: ''Ik ga nooit meer bont dragen!'' Famke Louise zou haar nieuwe kledinglijn FL by Famke lanceren, na wekenlang bezig geweest te zijn met de promotie op Instagram. Ze onder andere vroeg aan haar volgers ''welk bontje het best bij haar zou passen'', met een foto van de Chinese bontmarkt vol dode nertsen ter ondersteuning. ''Het is echt een domme keuze''Nu blijkt dat het allemaal een dekmantel was voor haar nieuwe documentaire. Hierin duikt de zangeres in de wereld van de bontindustrie. Het wordt Famke even teveel als ze met eigen ogen ziet hoe het er op de Chinese bontmarkt aan toegaat. ''Het is echt een domme keuze van mij geweest om dat bont te dragen.'', aldus Famke. Haar nieuwe Videoland-documentaire Bont Girl is nu online op Videoland. Bekijk hierboven in de video het confronterende fragment uit Famke's nieuwe documentaire. Famke Louise heeft zware tijd achter de rug: "Heb nu voor mezelf gekozen" Bekijk deze video » Heftige beelden: Famke Louise aangevallen door dierenactiviste tijdens lancering kledingcollectie Bekijk deze video » Je moet een sterke maag hebben voor Famke Louise's documentaire Bont Girl Bekijk deze video » Bont Girl: De indrukwekkende onthulling van Famke Louise's documentaire Bekijk deze video »
Entertainment :
Famke Louise wordt emotioneel in documentaire: ''Ik ga nooit meer bont dragen!''

Famke Louise zou haar nieuwe kledinglijn FL by Famke lanceren, na wekenlang bezig geweest te zijn met de promotie op Instagram. Ze onder andere vroeg aan haar volgers ''welk bontje het best bij haar zou passen'', met een foto van de Chinese bontmarkt vol dode nertsen ter ondersteuning.

''Het is echt een domme keuze''
Nu blijkt dat het allemaal een dekmantel was voor haar nieuwe documentaire. Hierin duikt de zangeres in de wereld van de bontindustrie. Het wordt Famke even teveel als ze met eigen ogen ziet hoe het er op de Chinese bontmarkt aan toegaat. ''Het is echt een domme keuze van mij geweest om dat bont te dragen.'', aldus Famke. Haar nieuwe Videoland-documentaire Bont Girl is nu online op Videoland.

Bekijk hierboven in de video het confronterende fragment uit Famke's nieuwe documentaire.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise wordt emotioneel in documentaire: ''Ik ga nooit meer bont dragen!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV