Kijk LIVE naar Wereldbeker veldrijden in Nommay

Kijk LIVE naar Wereldbeker veldrijden in Nommay

Kijk hier zondag 19 januari vanaf 13.30 uur LIVE naar de WB Veldrijden in Nommay.


Op zondag 19 november is de voorlaatste wedstrijd in de wereldbeker veldrijden in het Franse Nommay. De cyclocross voor vrouwen en mannen wordt live op tv uitgezonden op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén. Online kun je kijken via bovenstaande livestream bij Gids.tv.

Vrouwen
Bij de vrouwen is - de inmiddels Nederlands kampioen - Ceylin del Carmen Alvarado sinds de laatste wereldbekerwedstrijd de leider in het algemeen klassement. De laatste twee races won Lucinda Brand. Zij is er alleen niet bij deze zondag, omdat ze op trainingsstage is. De vrouwen starten om 13.30 uur.

Mannen
Ook Mathieu van der Poel is op trainingsstage. Hij miste de eerste drie wereldbekerwedstrijden en won de vier die hij meedeed vervolgens wel. De Belg Toon Aerts leidt het klassement. De mannen starten om 15.00 uur.

De wereldbeker veldrijden in Nommay is zondag 19 januari vanaf 13.30 uur (eerst de vrouwen, vanaf 15.00 uur de mannen) live te zien op NPO 1, België Eén, Eurosport 1 en via deze livestream bij Gids.tv.

Kijk LIVE naar Wereldbeker veldrijden in <em>Nommay</em> Kijk hier zondag 19 januari vanaf 13.30 uur LIVE naar de WB Veldrijden in Nommay. Op zondag 19 november is de voorlaatste wedstrijd in de wereldbeker veldrijden in het Franse Nommay. De cyclocross voor vrouwen en mannen wordt live op tv uitgezonden op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén. Online kun je kijken via bovenstaande livestream bij Gids.tv. VrouwenBij de vrouwen is - de inmiddels Nederlands kampioen - Ceylin del Carmen Alvarado sinds de laatste wereldbekerwedstrijd de leider in het algemeen klassement. De laatste twee races won Lucinda Brand. Zij is er alleen niet bij deze zondag, omdat ze op trainingsstage is. De vrouwen starten om 13.30 uur. MannenOok Mathieu van der Poel is op trainingsstage. Hij miste de eerste drie wereldbekerwedstrijden en won de vier die hij meedeed vervolgens wel. De Belg Toon Aerts leidt het klassement. De mannen starten om 15.00 uur. De wereldbeker veldrijden in Nommay is zondag 19 januari vanaf 13.30 uur (eerst de vrouwen, vanaf 15.00 uur de mannen) live te zien op NPO 1, België Eén, Eurosport 1 en via deze livestream bij Gids.tv. Ceylin Del Carmen Alvarado na winst NK Veldrijden vrouwen: 'Begin was lastig' Bekijk deze video » Samenvatting NK veldrijden vrouwen: Winst Alvarado Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar Wereldbeker veldrijden in Nommay


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar Wereldbeker veldrijden in Nommay of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier