Marieke Elsinga walgt van gratis eten in winkels: ‘Alsof je je tong op leuning van roltrap legt’

Marieke Elsinga walgt van gratis eten in winkels: ‘Alsof je je tong op leuning van roltrap legt’

<em>Marieke Elsinga</em> walgt van gratis eten in winkels: ‘Alsof je je tong op leuning van roltrap legt’ Als Marieke Elsinga een stukje kaas krijgt aangeboden in de supermarkt, slaat ze liever even over. “Eigenlijk is zo’n stukje etenswaar pakken op een toonbank, alsof je je tong op de leuning van de roltrap legt. Het is echt heel goor.” Bekijk het fragment van Mattie & Marieke in de ochtendshow van Q Music in de video hierboven. Marieke Elsinga stapelverliefd op Franse zanger Tom Leeb: "Hij is echt lekker" Bekijk deze video » Marieke Elsinga vindt dat mannen zich eerder aanstellen als ze griep hebben Bekijk deze video »

Als Marieke Elsinga een stukje kaas krijgt aangeboden in de supermarkt, slaat ze liever even over. “Eigenlijk is zo’n stukje etenswaar pakken op een toonbank, alsof je je tong op de leuning van de roltrap legt. Het is echt heel goor.”

Bekijk het fragment van Mattie & Marieke in de ochtendshow van Q Music in de video hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga walgt van gratis eten in winkels: ‘Alsof je je tong op leuning van roltrap legt’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier