Wegmisbruikers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wegmisbruikers gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Wegmisbruikers

Wegmisbruikers Vanavond start een nieuw seizoen van Wegmisbruikers, het programma waarin wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun rijgedrag. Elke zondag om 20:30 uur op SBS6. BumperklevenAndré van der Toorn laat beelden van de meest asociale en gevaarlijke verkeerssituaties zien. Rechts inhalen, bumperkleven en levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres. Alles wordt vastgelegd op camera. RijgedragAan de hand van de videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.
Uitzending :
Wegmisbruikers

Vanavond start een nieuw seizoen van Wegmisbruikers, het programma waarin wegmisbruikers worden geconfronteerd met hun rijgedrag. Elke zondag om 20:30 uur op SBS6.

Bumperkleven
André van der Toorn laat beelden van de meest asociale en gevaarlijke verkeerssituaties zien. Rechts inhalen, bumperkleven en levensgevaarlijke inhaalmanoeuvres. Alles wordt vastgelegd op camera.

Rijgedrag
Aan de hand van de videobeelden van de Nationale Politie worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag geconfronteerd.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wegmisbruikers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV