Gerard Ekdom in de maling genomen door collega bij nominatie Gouden RadioRing

Gerard Ekdom in de maling genomen door collega bij nominatie Gouden RadioRing

Gerard Ekdom in de maling genomen door collega bij nominatie Gouden RadioRing Vandaag werden de nominaties voor de Gouden RadioRing bekend, de prijs voor het beste radioprogramma van het jaar. Eén van de genomineerden is Ekdom in de morgen, en dj Gerard Ekdom kreeg het nieuws op een bijzondere manier te horen: hij werd in de maling genomen. Collega van 3FMIn eerste instantie denkt Ekdom een ietwat vreemde man aan de lijn te hebben, die op maandagmorgen mag uitslapen omdat hij in het weekend werkt. Na een beetje doorvragen blijkt het Rob Janssen te zijn, die bij 3FM werkt. Bovendien presenteert Janssen sinds vorig jaar het RadioGala en hij vertelt Ekdom het heuglijke nieuws. "Nee! Dat meen je niet!" reageert een verblufte Ekdom. Bekijk de reactie van Gerard Ekdom op het horen van de nominatie hierboven. Mattie en Marieke genomineerd voor Gouden RadioRing: "Wat een eer!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Gerard Ekdom in de maling genomen door collega bij nominatie Gouden RadioRing

Vandaag werden de nominaties voor de Gouden RadioRing bekend, de prijs voor het beste radioprogramma van het jaar. Eén van de genomineerden is Ekdom in de morgen, en dj Gerard Ekdom kreeg het nieuws op een bijzondere manier te horen: hij werd in de maling genomen.

Collega van 3FM
In eerste instantie denkt Ekdom een ietwat vreemde man aan de lijn te hebben, die op maandagmorgen mag uitslapen omdat hij in het weekend werkt. Na een beetje doorvragen blijkt het Rob Janssen te zijn, die bij 3FM werkt. Bovendien presenteert Janssen sinds vorig jaar het RadioGala en hij vertelt Ekdom het heuglijke nieuws. "Nee! Dat meen je niet!" reageert een verblufte Ekdom.

Bekijk de reactie van Gerard Ekdom op het horen van de nominatie hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Ekdom in de maling genomen door collega bij nominatie Gouden RadioRing of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV