Martijn Krabbé weet niet of Lil' Kleine volgend jaar nog coach is bij The Voice of Holland

Martijn Krabbé weet niet of Lil' Kleine volgend jaar nog coach is bij The Voice of Holland

Martijn Krabbé weet niet of Lil' Kleine volgend jaar nog coach is bij The Voice of Holland De ruzie tussen rapper Lil' Kleine en Anouk, één van de beste zangeressen van Nederland, blijft de gemoederen bezighouden. Veel mensen vragen om het vertrek van de rapper, die in hun ogen niets toevoegt aan het programma. Presentator Martijn Krabbé weet echter nog niet wat er gaat gebeuren. "Ik ben niet zo belangrijk"Het grootste deel van de ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk speelde zich achter de schermen van het programma af, maar ook in één van de uitzendingen was duidelijk zichtbaar dat de twee het niet met elkaar eens waren. Veel fans van het programma ergeren zich al langer aan de jonge rapper, die in de afgelopen jaren enkele hits heeft gescoord. Volgens hen voegt vooral zijn jurycommentaar niets toe aan het populaire programma. Bekijk het gesprek met Martijn Krabbé hierboven. Voice-ruzie Lil' Kleine en Anouk: de beelden Bekijk deze video » Afvaller Richy Brown brandt The Voice af: ‘Lil’ Kleine is een slechte coach’ Bekijk deze video »
The Voice :
Martijn Krabbé weet niet of Lil' Kleine volgend jaar nog coach is bij The Voice of Holland

De ruzie tussen rapper Lil' Kleine en Anouk, één van de beste zangeressen van Nederland, blijft de gemoederen bezighouden. Veel mensen vragen om het vertrek van de rapper, die in hun ogen niets toevoegt aan het programma. Presentator Martijn Krabbé weet echter nog niet wat er gaat gebeuren.

"Ik ben niet zo belangrijk"
Het grootste deel van de ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk speelde zich achter de schermen van het programma af, maar ook in één van de uitzendingen was duidelijk zichtbaar dat de twee het niet met elkaar eens waren. Veel fans van het programma ergeren zich al langer aan de jonge rapper, die in de afgelopen jaren enkele hits heeft gescoord. Volgens hen voegt vooral zijn jurycommentaar niets toe aan het populaire programma.

Bekijk het gesprek met Martijn Krabbé hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martijn Krabbé weet niet of Lil' Kleine volgend jaar nog coach is bij The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV