De briljante films van Hayao Miyazaki verschijnen vanaf 1 februari op Netflix

De briljante films van Hayao Miyazaki verschijnen vanaf 1 februari op Netflix

De briljante films van Hayao Miyazaki verschijnen vanaf 1 februari op Netflix De Japanse animatieregisseur Hayao Miyazaki geldt als één van de beste filmmakers van de afgelopen veertig jaar. Hij regisseerde briljante en volledig unieke films als My Neighbor Totoro, Princess Mononoke, Spirited Away en Howl's Moving Castle. En er is goed nieuws voor de filmliefhebber, want al deze meesterwerken verschijnen vanaf 1 februari op Netflix. De films van Hayao Miyazaki en andere producties van Studio Ghibli zijn vanaf 1 februari te zien op Netflix. Sex Education seizoen 2 verschijnt vrijdag op Netflix: "Bijzonder leerzaam" Bekijk deze video » Pieter Kuijpers over serie Ares: "We mochten filmen in Paleis Soestdijk en Rijksmuseum" Bekijk deze video » "Reacties op Netflix-serie Ares niet goed" Bekijk deze video »
Film :
De briljante films van Hayao Miyazaki verschijnen vanaf 1 februari op Netflix

De Japanse animatieregisseur Hayao Miyazaki geldt als één van de beste filmmakers van de afgelopen veertig jaar. Hij regisseerde briljante en volledig unieke films als My Neighbor Totoro, Princess Mononoke, Spirited Away en Howl's Moving Castle. En er is goed nieuws voor de filmliefhebber, want al deze meesterwerken verschijnen vanaf 1 februari op Netflix.

De films van Hayao Miyazaki en andere producties van Studio Ghibli zijn vanaf 1 februari te zien op Netflix.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De briljante films van Hayao Miyazaki verschijnen vanaf 1 februari op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV