Samenvatting Arantxa Rus - Magda Linette (Australian Open)

Samenvatting Arantxa Rus - Magda Linette (Australian Open)

Samenvatting Arantxa Rus - Magda Linette (Australian Open) Arantxa Rus hoopt, in het kielzog van Kiki Bertens, ook de wereldranglijst weer te kunnen bestormen. De eerste stap is gezet op de Australian Open, waar ze in de eerste ronde wist te winnen van Magda Linette. Die was in de eerste set nog veel te sterk voor Rus (6-1), maar die knokte zich knap terug. Bekijk hier hoe laat Aranxta Rus de tweede ronde op de Australian Open speelt. Bekijk de samenvatting van Arantxa Rus - Magda Linette hierboven. Samenvatting Kiki Bertens - Arantxa Rus (WTA Rosmalen) Bekijk deze video » Kiki Bertens blikt vooruit op Australian Open: "Ik voel me goed en ben er klaar voor" Bekijk deze video » Arantxa Rus is na geweldig jaar klaar voor Australian Open Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting Arantxa Rus - Magda Linette (Australian Open)

Arantxa Rus hoopt, in het kielzog van Kiki Bertens, ook de wereldranglijst weer te kunnen bestormen. De eerste stap is gezet op de Australian Open, waar ze in de eerste ronde wist te winnen van Magda Linette. Die was in de eerste set nog veel te sterk voor Rus (6-1), maar die knokte zich knap terug. Bekijk hier hoe laat Aranxta Rus de tweede ronde op de Australian Open speelt.

Bekijk de samenvatting van Arantxa Rus - Magda Linette hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Arantxa Rus - Magda Linette (Australian Open) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV