Nicolette van Dam gooit met watermeloenen: "Oeps sorry!"

Nicolette van Dam gooit met watermeloenen: "Oeps sorry!"

Nicolette van Dam gooit met watermeloenen: "Oeps sorry!" Nicolette van Dam is dinsdag druk in de weer met een fotoshoot voor Shoeby Fashion. Voor een van de foto's moet ze een watermeloen in de lucht gooien. Tijdens de shoot gebeurt er plots iets wat de mensen achter de schermen niet hadden zien aankomen. Ineens gooit Nicolette de watermeloen uit beeld en komt deze bijna terecht op een collega: "Oeps sorry!", zegt ze vlug met haar handen voor haar mond. Bekijk hierboven de Instagram Story die Nicolette van Dam dinsdag deelt op Instagram. Dochter Nicolette van Dam weet hoe ze haar tegenspelers moet manipuleren Bekijk deze video » Bas Smit realistisch over baan als influencer: "Geloof me dat wil je niet. Ze zijn bloedje onzeker" Bekijk deze video » Nicolette van Dam lacht Bas Smit uit na domme actie op het strand Bekijk deze video »
Entertainment :
Nicolette van Dam gooit met watermeloenen: "Oeps sorry!"

Nicolette van Dam is dinsdag druk in de weer met een fotoshoot voor Shoeby Fashion. Voor een van de foto's moet ze een watermeloen in de lucht gooien.

Tijdens de shoot gebeurt er plots iets wat de mensen achter de schermen niet hadden zien aankomen. Ineens gooit Nicolette de watermeloen uit beeld en komt deze bijna terecht op een collega: "Oeps sorry!", zegt ze vlug met haar handen voor haar mond.

Bekijk hierboven de Instagram Story die Nicolette van Dam dinsdag deelt op Instagram.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nicolette van Dam gooit met watermeloenen: "Oeps sorry!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV