Man Bibian Mentel met de dood bedreigd: "Midden in de nacht, uit het niets"

Man Bibian Mentel met de dood bedreigd: "Midden in de nacht, uit het niets"

De man van Bibian Mentel, Edwin Spee, wordt bedreigd. Zo bevestigt Edwin aan RTL Boulevard na een artikel in Story. Spee vertelt dat hij midden in de nacht nogal "zieke teksten" kreeg toegestuurd.

Politie
Edwin laat aan RTL Boulevard weten de bedreigingen te hebben ontvangen via Messenger: “Dat is midden in de nacht geweest, het kwam helemaal uit het niets. Maar omdat de desbetreffende persoon ook aangaf waar we woonden, dat ‘ie dat wist, daarom vond ik het belangrijk om aan te geven bij de politie. Mocht een derde persoon nog verleid worden nog gekkere stappen ondernemen, dan zijn ze ervan op de hoogte."

Klein wondertje
Bij Bibian Mentel werd vorig jaar oktober opnieuw een tumor ontdekt. Ondanks alles blijft het stel positief: "De ontwikkelingen op het gebied van kankeronderzoek gaan hard op dit moment. Dus we hopen op een klein wondertje", vertelde Bibian eerder de maand in De Telegraaf. Bekijk hieronder een eerder interview met Bibian en Edwin samen bij RTL Late Night met Twan Huys.

Man Bibian Mentel met de dood bedreigd: "Midden in de nacht, uit het niets" De man van Bibian Mentel, Edwin Spee, wordt bedreigd. Zo bevestigt Edwin aan RTL Boulevard na een artikel in Story. Spee vertelt dat hij midden in de nacht nogal "zieke teksten" kreeg toegestuurd. PolitieEdwin laat aan RTL Boulevard weten de bedreigingen te hebben ontvangen via Messenger: “Dat is midden in de nacht geweest, het kwam helemaal uit het niets. Maar omdat de desbetreffende persoon ook aangaf waar we woonden, dat ‘ie dat wist, daarom vond ik het belangrijk om aan te geven bij de politie. Mocht een derde persoon nog verleid worden nog gekkere stappen ondernemen, dan zijn ze ervan op de hoogte." Klein wondertjeBij Bibian Mentel werd vorig jaar oktober opnieuw een tumor ontdekt. Ondanks alles blijft het stel positief: "De ontwikkelingen op het gebied van kankeronderzoek gaan hard op dit moment. Dus we hopen op een klein wondertje", vertelde Bibian eerder de maand in De Telegraaf. Bekijk hieronder een eerder interview met Bibian en Edwin samen bij RTL Late Night met Twan Huys.
Nieuws :
Man Bibian Mentel met de dood bedreigd: "Midden in de nacht, uit het niets"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Man Bibian Mentel met de dood bedreigd: "Midden in de nacht, uit het niets" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV