Tommie Christiaan emotioneel na voetoperatie: "Ik baal echt heel erg"

Tommie Christiaan emotioneel na voetoperatie: "Ik baal echt heel erg"

Tommie Christiaan emotioneel na voetoperatie: "Ik baal echt heel erg" Dancing on Ice-kandidaat Tommie Christiaan is onlangs met spoed geopereerd aan zijn voet. Zaterdag is dan eindelijk de spannende finale van Dancing on Ice. De finalisten zijn volop bezig met het hun choreografie, alleen Tommie Christiaan niet... Dancing on Ice finaleMaandag 20 januari liet de Dancing On Ice-deelnemer zijn volgers op Instagram weten dat hij een splinter in zijn voet had. Maar deze splinter was een naald en Tommie moest een spoedoperatie ondergaan. In de Shownieuws-beelden horen we het verhaal van Christiaan en zien we dat hij zeer emotioneel is door de gebeurtenis. Zal hij mee kunnen doen aan de finale aanstaande zaterdag? Dancing On Ice is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Dancing On Ice terugkijken bij Gids.tv. Tommie Christiaan gooit er spectaculaire solo uit in halve finale Dancing on Ice Bekijk deze video » Voetoperatie voor Dancing on Ice-deelnemer Tommie Christiaan: "Ik moet zaterdag schaatsen!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Tommie Christiaan emotioneel na voetoperatie: "Ik baal echt heel erg"

Dancing on Ice-kandidaat Tommie Christiaan is onlangs met spoed geopereerd aan zijn voet. Zaterdag is dan eindelijk de spannende finale van Dancing on Ice. De finalisten zijn volop bezig met het hun choreografie, alleen Tommie Christiaan niet...

Dancing on Ice finale
Maandag 20 januari liet de Dancing On Ice-deelnemer zijn volgers op Instagram weten dat hij een splinter in zijn voet had. Maar deze splinter was een naald en Tommie moest een spoedoperatie ondergaan. In de Shownieuws-beelden horen we het verhaal van Christiaan en zien we dat hij zeer emotioneel is door de gebeurtenis. Zal hij mee kunnen doen aan de finale aanstaande zaterdag?

Dancing On Ice is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Dancing On Ice terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tommie Christiaan emotioneel na voetoperatie: "Ik baal echt heel erg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV