Romantische komedie The Wedding Planner donderdag te zien bij Net 5, bekijk de trailer hier

Romantische komedie The Wedding Planner donderdag te zien bij Net 5, bekijk de trailer hier

Romantische komedie The Wedding Planner donderdag te zien bij Net 5, bekijk de trailer hier Mary, gespeeld door Jennifer Lopez, regelt in de romantische komedie The Wedding Planner voor iedereen bruiloften, maar bij haar gaat het in de liefde niet zo goed. Dat verandert als ze de knappe dokter Steve Edison, gespeeld door Matthew McConaughey, ontmoet. Als ze door Steve op het nippertje gered wordt van een fataal ongeluk, valt ze als een blok voor hem. The Wedding Planner kun je vanavond (donderdag 23 januari) om 20:30 uur zien bij Net 5. Bekijk de trailer hierboven.The Wedding Planner is ook te streamen via Netflix. Ketodieet is mateloos populair bij grote sterren Bekijk deze video » Kijktip: Maid in Manhattan met Jennifer Lopez vanavond te zien bij Net 5 Bekijk deze video »
Film :
Romantische komedie The Wedding Planner donderdag te zien bij Net 5, bekijk de trailer hier

Mary, gespeeld door Jennifer Lopez, regelt in de romantische komedie The Wedding Planner voor iedereen bruiloften, maar bij haar gaat het in de liefde niet zo goed.

Dat verandert als ze de knappe dokter Steve Edison, gespeeld door Matthew McConaughey, ontmoet. Als ze door Steve op het nippertje gered wordt van een fataal ongeluk, valt ze als een blok voor hem.

The Wedding Planner kun je vanavond (donderdag 23 januari) om 20:30 uur zien bij Net 5. Bekijk de trailer hierboven.The Wedding Planner is ook te streamen via Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Romantische komedie The Wedding Planner donderdag te zien bij Net 5, bekijk de trailer hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV