Rechter besluit: onderzoek naar seksueel misbruik in Jehovagemeenschap mag gepubliceerd worden

Rechter besluit: onderzoek naar seksueel misbruik in Jehovagemeenschap mag gepubliceerd worden

Rechter besluit: onderzoek naar seksueel misbruik in Jehovagemeenschap mag gepubliceerd worden Het onderzoek dat de Universiteit van Utrecht n.a.v. een stroom misbruikmeldingen mag gepubliceerd worden. Het gaat over misbruik binnen de gemeenschap van Jehova's getuigen. RechtszaakJehova's getuigen Nederland probeerde de publicatie van het onderzoek tegen te houden en spande een kort gedring aan. Ze vrezen dat het onderzoek schadelijk kan zijn voor de 30.000 Jehova's in Nederland. Vanmiddag (23 januari) besloot de rechter dat het onderzoek gewoon gepubliceerd mag worden. Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over Jehova's getuigen. Pastoor blikt terug op de verdwijning van Tanja Groen: "Och Tanja, hoe zou het met haar gaan" Bekijk deze video » Twee mannen tegenover het politiebureau in Groningen overvallen Bekijk deze video » Eigenaar opticien Rolf Brillen is het spuugzat na zoveelste ramkraak: "Van m'n spullen afblijven" Bekijk deze video » Het graf van Corrie's broer werd opengemaakt in de zoektocht naar Tanja Groen Bekijk deze video »
Nieuws :
Rechter besluit: onderzoek naar seksueel misbruik in Jehovagemeenschap mag gepubliceerd worden

Het onderzoek dat de Universiteit van Utrecht n.a.v. een stroom misbruikmeldingen mag gepubliceerd worden. Het gaat over misbruik binnen de gemeenschap van Jehova's getuigen.

Rechtszaak
Jehova's getuigen Nederland probeerde de publicatie van het onderzoek tegen te houden en spande een kort gedring aan. Ze vrezen dat het onderzoek schadelijk kan zijn voor de 30.000 Jehova's in Nederland. Vanmiddag (23 januari) besloot de rechter dat het onderzoek gewoon gepubliceerd mag worden.

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over Jehova's getuigen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rechter besluit: onderzoek naar seksueel misbruik in Jehovagemeenschap mag gepubliceerd worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV