Maarten van der Weijden over wereldrecordpoging: "Als ik eenmaal in het water lig komt het wel goed"

Maarten van der Weijden over wereldrecordpoging: "Als ik eenmaal in het water lig komt het wel goed"

<em>Maarten van der Weijden</em> over wereldrecordpoging: &quot;Als ik eenmaal in het water lig komt het wel goed&quot; Vandaag (23 januari) om 19:00 uur is Maarten van der Weijden voor de derde keer gestart met een poging om een wereldrecord te verbreken. Het gaat om het wereldrecord om zo veel mogelijk baantjes te zwemmen in 24 uur. De vorige pogingenDe eerste keer had Van der Weijden niet genoeg baantjes, de tweede keer waren het er wel genoeg maar was het startschot op de video niet goed hoorbaar waardoor de poging niet geverifieerd kon worden. Bekijk hierboven het hele fragment van AD.nl over de wereldrecordpoging van Maarten van der Weijden. Gaat Fatima Morela de Melo ook meezwemmen met Maarten van der Weijden? Bekijk deze video » Claudia de Breij bewerkt Arcade van Duncan Laurence voor oudejaarsconference Bekijk deze video » Kijk live: recordpoging Maarten van der Weijden (24 uur) Bekijk deze video » Bekijk startschot van Maarten van der Weijden: wereldrecord 24 uur zwemmen Bekijk deze video »
Sport :
Maarten van der Weijden over wereldrecordpoging: "Als ik eenmaal in het water lig komt het wel goed"

Vandaag (23 januari) om 19:00 uur is Maarten van der Weijden voor de derde keer gestart met een poging om een wereldrecord te verbreken. Het gaat om het wereldrecord om zo veel mogelijk baantjes te zwemmen in 24 uur.

De vorige pogingen
De eerste keer had Van der Weijden niet genoeg baantjes, de tweede keer waren het er wel genoeg maar was het startschot op de video niet goed hoorbaar waardoor de poging niet geverifieerd kon worden.

Bekijk hierboven het hele fragment van AD.nl over de wereldrecordpoging van Maarten van der Weijden.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden over wereldrecordpoging: "Als ik eenmaal in het water lig komt het wel goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier