Evenblij maakt Vrienden met o.a. Dafne Schippers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Evenblij maakt Vrienden met o.a. Dafne Schippers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Evenblij maakt Vrienden met o.a. Dafne Schippers gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Evenblij maakt Vrienden gaat Frank Evenblij op bezoek bij Ilja Leonard Pfeijffer, Dafne Schippers en het koppel Thekla Reuten en Gijs Naber. GenuaIn zijn thuisstad Genua ontmoet Frank de markante schrijver en classicus Ilja Leonard Pfeijffer, auteur van 'Grand Hotel Europa', de grootste literaire hit van 2019. Pfeijffer laat zien hoe hij woont en leeft in deze Italiaanse havenstad, hij vertelt waarom dit zijn beste schrijfplek is en laat de plekken zien die hem inspireren. Olympische SpelenDafne Schippers geldt als een van de grootste Nederlandse atletes uit de geschiedenis. Zowel door de sportpers als het publiek wordt zij gezien als de vrouw die komende zomer wonderen kan gaan verrichten op de Olympische Spelen van Tokio. Maar dat succes is verre van vanzelfsprekend, want drie maanden geleden bevonden haar lichamelijke en mentale conditie zich nog op een dieptepunt. PersoonlijkVoor het eerst van hun leven geeft het acteursechtpaar Thekla Reuten en Gijs Naber samen een persoonlijk interview. Ze vertellen openhartig over hun relatie, de noodlottige - maar tegelijk ontroerende - manier waarop zij elkaar ontmoetten aan het sterfbed van gezamenlijke vriend Jeroen Willems, en over hun steeds wisselende levensrol als acteur, partner en ouder van twee jonge kinderen. Dafne Schippers over blessure: 'Het is me nog nooit overkomen' Bekijk deze video » Ilja Leonard Pfeijffer verkoopt 100.000e exemplaar Grand Hotel Europa Bekijk deze video »
Uitzending :
Evenblij maakt Vrienden

In de laatste aflevering van Evenblij maakt Vrienden gaat Frank Evenblij op bezoek bij Ilja Leonard Pfeijffer, Dafne Schippers en het koppel Thekla Reuten en Gijs Naber.

Genua
In zijn thuisstad Genua ontmoet Frank de markante schrijver en classicus Ilja Leonard Pfeijffer, auteur van 'Grand Hotel Europa', de grootste literaire hit van 2019. Pfeijffer laat zien hoe hij woont en leeft in deze Italiaanse havenstad, hij vertelt waarom dit zijn beste schrijfplek is en laat de plekken zien die hem inspireren.

Olympische Spelen
Dafne Schippers geldt als een van de grootste Nederlandse atletes uit de geschiedenis. Zowel door de sportpers als het publiek wordt zij gezien als de vrouw die komende zomer wonderen kan gaan verrichten op de Olympische Spelen van Tokio. Maar dat succes is verre van vanzelfsprekend, want drie maanden geleden bevonden haar lichamelijke en mentale conditie zich nog op een dieptepunt.

Persoonlijk
Voor het eerst van hun leven geeft het acteursechtpaar Thekla Reuten en Gijs Naber samen een persoonlijk interview. Ze vertellen openhartig over hun relatie, de noodlottige - maar tegelijk ontroerende - manier waarop zij elkaar ontmoetten aan het sterfbed van gezamenlijke vriend Jeroen Willems, en over hun steeds wisselende levensrol als acteur, partner en ouder van twee jonge kinderen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Evenblij maakt Vrienden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV