'Mark Rutte moet koning Willem-Alexander tot de orde roepen'

'Mark Rutte moet koning Willem-Alexander tot de orde roepen'

'Mark Rutte moet koning <em>Willem-Alexander</em> tot de orde roepen' Er is de nodige ophef over de aankomende boycot van RTL Boulevard tijdens het fotomoment van de Oranjes in Lech, zoals de RVD bepaalde. Marc van der Linden is not amused: "Ik ben daar flink boos over." De royaltydeskundige vindt dat minister president Mark Rutte de koning hierop zou moeten aanspreken. Grondgebied OostenrijkDe showrubriek wordt getraft vanwege het tonen van een foto die gemaakt werd tijdens een musicalopvoering van prinses Amalia. Daar was het koningshuis niet blij mee en deze sanctie is het gevolg. De fotosessie vindt overigens plaats op het grondgebied van Oostenrijk, op een openbare plek. "Waar haalt de RVD het recht vandaan om te bepalen wie daar foto's mag maken?" De koning zit hier achter volgens de royaltydeskundige: "Hij wil dat we voelen wie er de baas is." Mark RutteHij zegt ook: "Ik vind dat Mark Rutte tegen de koning moet zeggen dat hij in een land leeft waar de monarchie zeer netjes wordt behandeld." De minister president is voor persvrijheid en dat zou hij maar eens moeten aankaarten bij de RVD, aldus Van der Linden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Zo klinkt koning Willem-Alexander in de cockpit, als co-piloot Bekijk deze video » Koninklijke familie wil RTL Boulevard er niet bij hebben bij de fotoshoot in Lech Bekijk deze video » Dave Roelvink: "Man moet betalen als hij met vrouw uit eten gaat" Bekijk deze video »
Nieuws :
'Mark Rutte moet koning Willem-Alexander tot de orde roepen'

Er is de nodige ophef over de aankomende boycot van RTL Boulevard tijdens het fotomoment van de Oranjes in Lech, zoals de RVD bepaalde. Marc van der Linden is not amused: "Ik ben daar flink boos over." De royaltydeskundige vindt dat minister president Mark Rutte de koning hierop zou moeten aanspreken.

Grondgebied Oostenrijk
De showrubriek wordt getraft vanwege het tonen van een foto die gemaakt werd tijdens een musicalopvoering van prinses Amalia. Daar was het koningshuis niet blij mee en deze sanctie is het gevolg. De fotosessie vindt overigens plaats op het grondgebied van Oostenrijk, op een openbare plek. "Waar haalt de RVD het recht vandaan om te bepalen wie daar foto's mag maken?" De koning zit hier achter volgens de royaltydeskundige: "Hij wil dat we voelen wie er de baas is."

Mark Rutte
Hij zegt ook: "Ik vind dat Mark Rutte tegen de koning moet zeggen dat hij in een land leeft waar de monarchie zeer netjes wordt behandeld." De minister president is voor persvrijheid en dat zou hij maar eens moeten aankaarten bij de RVD, aldus Van der Linden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 'Mark Rutte moet koning Willem-Alexander tot de orde roepen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV