Sting probeert automobilisten in verwarring te brengen als zijn liedjes op de radio zijn

Sting probeert automobilisten in verwarring te brengen als zijn liedjes op de radio zijn

Sting probeert automobilisten in verwarring te brengen als zijn liedjes op de radio zijn Sting is één van de grootste Britse popsterren aller tijden en zijn liedjes komen nog regelmatig voorbij op de radio, ook in Engeland. Als hij in de file op de snelweg staat en hoort dat één van zijn nummers op de radio is, probeert hij altijd andere automobilisten in verwarring te brengen. PlaybackenAls de voormalige zanger van The Police doorheeft dat de automobilist naast hem naar zijn muziek luistert, probeert Sting altijd oogcontact te maken en te playbacken op zijn eigen muziek. Volgens Jimmy Kimmel moet dat tot bizarre situaties op het werk leiden: "Niemand gelooft zo'n verhaal!" Bekijk het gesprek van Jimmy Kimmel met Sting hierboven. Jack Black maakt hilarische entree bij Jimmy Kimmel Bekijk deze video » Vaatwassers en spelfouten: De impeachment van Trump is een chaos Bekijk deze video » Regisseur Greta Gerwig (Little Women) zat helemaal alleen bij Golden Globes 2020 Bekijk deze video »
Entertainment :
Sting probeert automobilisten in verwarring te brengen als zijn liedjes op de radio zijn

Sting is één van de grootste Britse popsterren aller tijden en zijn liedjes komen nog regelmatig voorbij op de radio, ook in Engeland. Als hij in de file op de snelweg staat en hoort dat één van zijn nummers op de radio is, probeert hij altijd andere automobilisten in verwarring te brengen.

Playbacken
Als de voormalige zanger van The Police doorheeft dat de automobilist naast hem naar zijn muziek luistert, probeert Sting altijd oogcontact te maken en te playbacken op zijn eigen muziek. Volgens Jimmy Kimmel moet dat tot bizarre situaties op het werk leiden: "Niemand gelooft zo'n verhaal!"

Bekijk het gesprek van Jimmy Kimmel met Sting hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sting probeert automobilisten in verwarring te brengen als zijn liedjes op de radio zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV