Station Delft afgezet wegens verdachte situatie, bekijk de beelden hier

Station Delft afgezet wegens verdachte situatie, bekijk de beelden hier

<em>Station Delft</em> afgezet wegens <em>verdachte situatie</em>, bekijk de beelden hier Politieagenten met getrokken wapens in kogelwerende vesten zorgden vrijdag 24 januari voor veel onrust in en rond het station van Delft. Bij de politie was een melding binnengekomen van een ‘verdacht iemand, mogelijk gewapend’ op het station. Geen toegang tot het stationDe reizigers mochten even niet meer in het station komen. Ook het treinverkeer tussen Rotterdam, Den Haag en Leiden lag tijdens de actie even stil. Rond 13:30 uur werd het station weer vrijgegeven en werd de dienstregeling van de NS ook hervat. Bekijk hierboven de beelden van Het AD waarin te zien is dat het vrijdagmiddag onrustig was op station Delft. Silvan Schoonhoven over Ruinerwold-strafzaak: 'Alles hangt af of hij het begrijpt' Bekijk deze video » Twee mannen tegenover het politiebureau in Groningen overvallen Bekijk deze video »
Nieuws :
Station Delft afgezet wegens verdachte situatie, bekijk de beelden hier

Politieagenten met getrokken wapens in kogelwerende vesten zorgden vrijdag 24 januari voor veel onrust in en rond het station van Delft. Bij de politie was een melding binnengekomen van een ‘verdacht iemand, mogelijk gewapend’ op het station.

Geen toegang tot het station
De reizigers mochten even niet meer in het station komen. Ook het treinverkeer tussen Rotterdam, Den Haag en Leiden lag tijdens de actie even stil. Rond 13:30 uur werd het station weer vrijgegeven en werd de dienstregeling van de NS ook hervat.

Bekijk hierboven de beelden van Het AD waarin te zien is dat het vrijdagmiddag onrustig was op station Delft.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Station Delft afgezet wegens verdachte situatie, bekijk de beelden hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier