Antoinette de Jong voorlopige leider NK Allround

Antoinette de Jong voorlopige leider NK Allround

<em>Antoinette de Jong</em> voorlopige leider <em>NK Allround</em> Antoinette de Jong gaat na de eerste dag van de NK allround in Heerenveen stevig aan de leiding. De Friese schaatsster van Team Jumbo-Visma schreef de 3000 meter op haar naam met een tijd van 4.00,66. Haar ploeggenote en titelverdedigster Carlijn Achtereekte, olympisch kampioene op deze afstand, eindigde als tweede in 4.02,84. Melissa Wijfje reed de derde tijd: 4.02,87. De Jong won eerder op de dag de 500 meter met een tijd van 38,95. Bekijk het interview met Antoinette de Jong hierboven. Bekijk hier LIVE naar de NK allround en NK sprint schaatsen Bekijk deze video »
Sport :
Antoinette de Jong voorlopige leider NK Allround

Antoinette de Jong gaat na de eerste dag van de NK allround in Heerenveen stevig aan de leiding. De Friese schaatsster van Team Jumbo-Visma schreef de 3000 meter op haar naam met een tijd van 4.00,66.

Haar ploeggenote en titelverdedigster Carlijn Achtereekte, olympisch kampioene op deze afstand, eindigde als tweede in 4.02,84. Melissa Wijfje reed de derde tijd: 4.02,87. De Jong won eerder op de dag de 500 meter met een tijd van 38,95.

Bekijk het interview met Antoinette de Jong hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Antoinette de Jong voorlopige leider NK Allround of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV