Peter Beense na val van trap met been omhoog: "Gelukkig niet gebroken"

Peter Beense na val van trap met been omhoog: "Gelukkig niet gebroken"

<em>Peter Beense</em> na val van trap met been omhoog: &quot;Gelukkig niet gebroken&quot; Zanger Peter Beense is van de trap gevallen, hij is gewond geraakt en moet zijn optredens voorlopig annuleren. De populaire volkszanger vertelt aan Shownieuws dat hij een val van ongeveer een meter heeft gemaakt. Peter Beense heeft zijn knie gekneusd en zit voorlopig ook met zijn been omhoog. Hij heeft alles dit weekend al moeten afzeggen: “Ik val voorover, en ik kom eigenlijk op mijn ene been terecht. Ik voelde al dat het niet goed zat. Dus ik ben gisteravond naar het ziekenhuis gegaan en toen bleek dus dat het gelukkig niet gebroken was.” Het hele interview met Peter is in de Shownieuws-video hierboven te zien. Peter Beense zingt het liefst een duet met Miss Montreal tijdens Holland Zingt Hazes Bekijk deze video »
Entertainment :
Peter Beense na val van trap met been omhoog: "Gelukkig niet gebroken"

Zanger Peter Beense is van de trap gevallen, hij is gewond geraakt en moet zijn optredens voorlopig annuleren. De populaire volkszanger vertelt aan Shownieuws dat hij een val van ongeveer een meter heeft gemaakt.

Peter Beense heeft zijn knie gekneusd en zit voorlopig ook met zijn been omhoog. Hij heeft alles dit weekend al moeten afzeggen: “Ik val voorover, en ik kom eigenlijk op mijn ene been terecht. Ik voelde al dat het niet goed zat. Dus ik ben gisteravond naar het ziekenhuis gegaan en toen bleek dus dat het gelukkig niet gebroken was.”

Het hele interview met Peter is in de Shownieuws-video hierboven te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter Beense na val van trap met been omhoog: "Gelukkig niet gebroken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen