Wijzen deze acties erop dat Nathan Rutjes de Mol is? Bekijk de video hier.

Wijzen deze acties erop dat Nathan Rutjes de Mol is? Bekijk de video hier.

Wijzen deze acties erop dat Nathan Rutjes de Mol is? Bekijk de video hier. Op het YouTube-kanaal Wouter worden Wie is de Mol?-afleveringen besproken, zo ook aflevering 3 (zaterdag 25 januari). Wouter laat in z'n nieuwste video weten mogelijke aanwijzingen te zien dat Nathan Rutjes de mol zou kunnen zijn. Het opmerkelijke fragment dat Nathan kiest voor het geld en deze zonder overleg met zijn mede-kandidaten uit de handen van Rick van de Westelaken pakt, is daar een van. Door deze actie kwam er minder geld in de pot, precies wat de mol wil. YouTuber Wouter zegt dat dit moment erg opmerkelijk is en dit fragment er onmogelijk door de regie kon worden uitgeknipt omdat het ging om een spelevalutie. Daarnaast geeft de YouTuber ook hints betreft zijn andere mogelijke mol Rob Dekay. Bekijk hierboven de YouTube-video van Wouter waarin vooral Nathan Rutjes z'n 'Mol'acties worden besproken. Bekijk ook Bekijk promo Wie is de Mol? aflevering 3 Bekijk deze video » Jaike Belfort is derde afvaller van Wie is de Mol? 2020 Bekijk deze video »
TV :
Wijzen deze acties erop dat Nathan Rutjes de Mol is? Bekijk de video hier.

Op het YouTube-kanaal Wouter worden Wie is de Mol?-afleveringen besproken, zo ook aflevering 3 (zaterdag 25 januari). Wouter laat in z'n nieuwste video weten mogelijke aanwijzingen te zien dat Nathan Rutjes de mol zou kunnen zijn.

Het opmerkelijke fragment dat Nathan kiest voor het geld en deze zonder overleg met zijn mede-kandidaten uit de handen van Rick van de Westelaken pakt, is daar een van. Door deze actie kwam er minder geld in de pot, precies wat de mol wil. YouTuber Wouter zegt dat dit moment erg opmerkelijk is en dit fragment er onmogelijk door de regie kon worden uitgeknipt omdat het ging om een spelevalutie. Daarnaast geeft de YouTuber ook hints betreft zijn andere mogelijke mol Rob Dekay.

Bekijk hierboven de YouTube-video van Wouter waarin vooral Nathan Rutjes z'n 'Mol'acties worden besproken.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wijzen deze acties erop dat Nathan Rutjes de Mol is? Bekijk de video hier. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV