De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start de finaleweek van De slimste mens. Gedurende de week keren de vijf beste spelers van het seizoen weer terug. Vrijdag is de grote finale. OpvolgerAan het eind van de week wordt duidelijk wie oud-schaatser Rob Hadders opvolgt als slimste mens. Hij won het afgelopen zomerseizoen. MaandagIn de aflevering van maandagavond doen de winnaar van de afgelopen vrijdaguitzending, Gideon Samson, en nummer twee Xander Vrienten mee. Khalid Kasem keert als nummer vijf van dit seizoen terug in het spel. Beste vijfHet overzicht van de vijf beste spelers van dit seizoen en hun instroommoment: Maandag 27 januari: advocaat Khalid Kasem (6 deelnames, 3 keer de slimste van de dag) Dinsdag 28 januari: regisseur en acteur Albert Jan van Rees (7/1) Woensdag 29 januari: radio-dj Igmar Felicia (7/4) Donderdag 30 januari: theatermaker en presentator Marc de Hond (7/4) Vrijdag 31 januari: RTL-journalist Marieke van de Zilver (7/6) Winnaar De Slimste Mens Rob Hadders: "Je moet jezelf nu wel heel serieus gaan nemen" Bekijk deze video » André Hazes vertelt geniale grap in De Slimste Mens BE Bekijk deze video »
Uitzending :
De slimste mens

Vanavond start de finaleweek van De slimste mens. Gedurende de week keren de vijf beste spelers van het seizoen weer terug. Vrijdag is de grote finale.

Opvolger
Aan het eind van de week wordt duidelijk wie oud-schaatser Rob Hadders opvolgt als slimste mens. Hij won het afgelopen zomerseizoen.

Maandag
In de aflevering van maandagavond doen de winnaar van de afgelopen vrijdaguitzending, Gideon Samson, en nummer twee Xander Vrienten mee. Khalid Kasem keert als nummer vijf van dit seizoen terug in het spel.

Beste vijf
Het overzicht van de vijf beste spelers van dit seizoen en hun instroommoment:

  • Maandag 27 januari: advocaat Khalid Kasem (6 deelnames, 3 keer de slimste van de dag)
  • Dinsdag 28 januari: regisseur en acteur Albert Jan van Rees (7/1)
  • Woensdag 29 januari: radio-dj Igmar Felicia (7/4)
  • Donderdag 30 januari: theatermaker en presentator Marc de Hond (7/4)
  • Vrijdag 31 januari: RTL-journalist Marieke van de Zilver (7/6)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De slimste mens of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV