Angstige Mariska Bauer stapt voor het eerst bij zoon Jan in de auto

Angstige Mariska Bauer stapt voor het eerst bij zoon Jan in de auto

Angstige Mariska Bauer stapt voor het eerst bij zoon Jan in de auto Mariska Bauer vond het toch een beetje spannend om voor het eerst bij haar zoon Jan in de auto te zitten. Jan heeft net zijn rijbewijs opgehaald in het gemeentehuis, als hij achter het stuur plaatsneemt en zijn moeder naar de volgende bestemming brengt. Gelukkig blijken de angsten van zijn moeder nergens voor nodig, volgens Mariska is Jan nu al een hele goede chauffeur… Bekijk de Instagram-video van Mariska Bauer in de video hierboven. Gigantische cultuurshock voor Frans en Mariska Bauer in Argentinië Bekijk deze video » De Bauers In Argentinië: Hebben Mariska en Frans Bauer eindelijk een dochter? Bekijk deze video »
Entertainment :
Angstige Mariska Bauer stapt voor het eerst bij zoon Jan in de auto

Mariska Bauer vond het toch een beetje spannend om voor het eerst bij haar zoon Jan in de auto te zitten. Jan heeft net zijn rijbewijs opgehaald in het gemeentehuis, als hij achter het stuur plaatsneemt en zijn moeder naar de volgende bestemming brengt. Gelukkig blijken de angsten van zijn moeder nergens voor nodig, volgens Mariska is Jan nu al een hele goede chauffeur…

Bekijk de Instagram-video van Mariska Bauer in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angstige Mariska Bauer stapt voor het eerst bij zoon Jan in de auto of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV