Bekijk hier de spannende trailer van de HBO-serie The Undoing met Nicole Kidman

Bekijk hier de spannende trailer van de HBO-serie The Undoing met Nicole Kidman

Bekijk hier de spannende trailer van de HBO-serie <em>The Undoing</em> met Nicole Kidman HBO heeft de nieuwe trailer vrijgegeven van de serie The Undoing. In deze thriller- en dramaserie spelen naast Nicole Kidman ook Hugh Grant een belangrijke hoofdrol. Als je fan bent van de hitserie Big Little Lies gaat deze serie ook zeker in de smaak vallen. Moord, leugens en bedrogDeze serie volgt het verhaal van het echtpaar Grace en Jonathan Fraser. Het leven voor een succesvolle therapeut in New York begint te ontrafelen aan de vooravond van het publiceren van haar eerste boek. Haar man is vermist en alles wat ze over hem wist blijkt niet waar te zijn. The Undoing bestaat uit zes afleveringen en verschijnt 26 oktober 2020 op HBO. In Nederland is de serie dan waarschijnlijk snel te zien via het Ziggo Movies & Series (X)L-pakket. Nicole Kidman en Margot Robbie zoeken een nieuwe vriend voor Charlize Theron Bekijk deze video » James Corden onthult: "Ik werk aan nieuwe film met Meryl Streep en Nicole Kidman" Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de spannende trailer van de HBO-serie The Undoing met Nicole Kidman

HBO heeft de nieuwe trailer vrijgegeven van de serie The Undoing. In deze thriller- en dramaserie spelen naast Nicole Kidman ook Hugh Grant een belangrijke hoofdrol. Als je fan bent van de hitserie Big Little Lies gaat deze serie ook zeker in de smaak vallen.

Moord, leugens en bedrog
Deze serie volgt het verhaal van het echtpaar Grace en Jonathan Fraser. Het leven voor een succesvolle therapeut in New York begint te ontrafelen aan de vooravond van het publiceren van haar eerste boek. Haar man is vermist en alles wat ze over hem wist blijkt niet waar te zijn.

The Undoing bestaat uit zes afleveringen en verschijnt 26 oktober 2020 op HBO. In Nederland is de serie dan waarschijnlijk snel te zien via het Ziggo Movies & Series (X)L-pakket.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de spannende trailer van de HBO-serie The Undoing met Nicole Kidman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV