Holland - België: Jeroen van Koningsbrugge kust Xander de Buisonjé

Holland - België: Jeroen van Koningsbrugge kust Xander de Buisonjé

Holland - België: Jeroen van Koningsbrugge kust Xander de Buisonjé In Holland - België gaat het niet alleen maar om de strijd tussen twee landen, binnen de teams is er zelfs sprake van veel liefde. Als blijkt dat twee teamleden van België elkaar vol op de mond kussen, kunnen Jeroen van Koningsbrugge en Xander de Buisonjé niet achterblijven… Bekijk de kus uit Holland - België in de video hierboven. Holland - België is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Holland - België terugkijken bij Gids.tv. De ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine zorgt voor een stoelendans bij The Voice of Holland Bekijk deze video » Zondag in Holland - België: Belg doet een meesterlijke Frans Bauer imitatie Bekijk deze video »
TV :
Holland - België: Jeroen van Koningsbrugge kust Xander de Buisonjé

In Holland - België gaat het niet alleen maar om de strijd tussen twee landen, binnen de teams is er zelfs sprake van veel liefde. Als blijkt dat twee teamleden van België elkaar vol op de mond kussen, kunnen Jeroen van Koningsbrugge en Xander de Buisonjé niet achterblijven…

Bekijk de kus uit Holland - België in de video hierboven.

Holland - België is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Holland - België terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Holland - België: Jeroen van Koningsbrugge kust Xander de Buisonjé of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV