Famke Louise haalt levensgevaarlijke capriolen uit op elektrische rolstoel

Famke Louise haalt levensgevaarlijke capriolen uit op elektrische rolstoel

Famke Louise haalt levensgevaarlijke capriolen uit op elektrische rolstoel Gisteren (zondag 26 januari) was Famke Louise als ambassadrice aanwezig bij een feestelijke dag van de Dirk Kuyt Foundation. Daar ontmoette ze mensen en sporters met een beperking en gaf de jonge rapper ook nog een spectaculair optreden. Er was echter ook genoeg tijd voor een lolletje tussendoor, want Famke Louise besloot levensgevaarlijke capriolen uit te halen op een elektrische rolstoel... Bekijk de video van Famke Louise hierboven. Heftige beelden: Famke Louise aangevallen door dierenactiviste tijdens lancering kledingcollectie Bekijk deze video » Bont Girl: De indrukwekkende onthulling van Famke Louise's documentaire Bekijk deze video » Famke Louise wordt emotioneel in documentaire: ''Ik ga nooit meer bont dragen!'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Famke Louise haalt levensgevaarlijke capriolen uit op elektrische rolstoel

Gisteren (zondag 26 januari) was Famke Louise als ambassadrice aanwezig bij een feestelijke dag van de Dirk Kuyt Foundation. Daar ontmoette ze mensen en sporters met een beperking en gaf de jonge rapper ook nog een spectaculair optreden. Er was echter ook genoeg tijd voor een lolletje tussendoor, want Famke Louise besloot levensgevaarlijke capriolen uit te halen op een elektrische rolstoel...

Bekijk de video van Famke Louise hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise haalt levensgevaarlijke capriolen uit op elektrische rolstoel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV