Ontsnappingspoging Omar L. mislukt door lege accu van slijptol

Ontsnappingspoging Omar L. mislukt door lege accu van slijptol

Ontsnappingspoging Omar L. mislukt door lege accu van slijptol Vorige week werd bekend dat er een serieuze ontsnappingspoging was gedaan om Omar L. uit de gevangenis te halen. Deze poging is mislukt, nu blijkt dat dat komt doordat de accu van de slijptol leeg was. Vier Fransen waren al in de gevangenis, maar stuitten op een deur die iets te sterk was waardoor de accu van de slijptol leeg ging… Bekijk de NOS-video over de mislukte ontsnappingspoging van Omar L. hierboven. Beelden arrestatie verdachten ontsnappingspoging Zutphen Bekijk deze video » John van den Heuvel: "Omar L. was doelwit van moordaanslag in gevangenis" Bekijk deze video »
Nieuws :
Ontsnappingspoging Omar L. mislukt door lege accu van slijptol

Vorige week werd bekend dat er een serieuze ontsnappingspoging was gedaan om Omar L. uit de gevangenis te halen. Deze poging is mislukt, nu blijkt dat dat komt doordat de accu van de slijptol leeg was. Vier Fransen waren al in de gevangenis, maar stuitten op een deur die iets te sterk was waardoor de accu van de slijptol leeg ging…

Bekijk de NOS-video over de mislukte ontsnappingspoging van Omar L. hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontsnappingspoging Omar L. mislukt door lege accu van slijptol of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV