André Hazes en zoon van Bridget Maasland hebben het leuk samen

André Hazes en zoon van Bridget Maasland hebben het leuk samen

André Hazes en zoon van Bridget Maasland hebben het leuk samen De tortelduifjes André Hazes en Bridget Maasland zijn veel samen en dat betekent dat ook Bridget's zoon Mees regelmatig met André optrekt. Zo ook in de gangen en kleedkamer voor André's optredens. Uit de beelden, die Bridget Maasland op Instagram deelt, kunnen we opmaken dat Hazes en Mees het goed met elkaar kunnen vinden. Zie de video hierboven. Bekijk hierboven de backstage-beelden van André Hazes en Mees. Bekijk ook Zoontje Bridget Maasland geniet van optreden André Hazes Bekijk deze video » Knokpartij in kleedkamer André Hazes voor Vrienden van Amstel Live Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes en zoon van Bridget Maasland hebben het leuk samen

De tortelduifjes André Hazes en Bridget Maasland zijn veel samen en dat betekent dat ook Bridget's zoon Mees regelmatig met André optrekt.

Zo ook in de gangen en kleedkamer voor André's optredens. Uit de beelden, die Bridget Maasland op Instagram deelt, kunnen we opmaken dat Hazes en Mees het goed met elkaar kunnen vinden. Zie de video hierboven.

Bekijk hierboven de backstage-beelden van André Hazes en Mees.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes en zoon van Bridget Maasland hebben het leuk samen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV