Zoon Rossana Kluivert vindt opmerking Jaap Jongbloed enorm laf

Zoon Rossana Kluivert vindt opmerking Jaap Jongbloed enorm laf

Zoon <em>Rossana Kluivert</em> vindt opmerking <em>Jaap Jongbloed</em> enorm laf Nino Wilkes, de zoon van Rossana Kluivert, is helemaal klaar met 'Opgelicht?!'-presentator Jaap Jongbloed: " Ik vind dat zo een laffe reactie". Volgens Nino suggereert Jaap met de reactie, in het fragment hierboven, dat er sprake zou zijn van bedrog in de zaken van het Kluivert Dog Rescue Center: "In de rechtzaal is gebleken dat dat helemaal niet zo is..." , meldt Nino in RTL Boulevard. Nino en Rossana zien het niet als een verlies wat er vandaag (woensdag 29 januari) in de rechtzaal is besproken, toch is de voetbalvrouw teleurgesteld. Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment over de Kluivert Dog Rescue Center-zaak. Rossana Kluivert teleurgesteld na verlies kort geding Kluivert Dog Rescue Center-zaak Bekijk deze video »
TV :
Zoon Rossana Kluivert vindt opmerking Jaap Jongbloed enorm laf

Nino Wilkes, de zoon van Rossana Kluivert, is helemaal klaar met 'Opgelicht?!'-presentator Jaap Jongbloed: " Ik vind dat zo een laffe reactie".

Volgens Nino suggereert Jaap met de reactie, in het fragment hierboven, dat er sprake zou zijn van bedrog in de zaken van het Kluivert Dog Rescue Center: "In de rechtzaal is gebleken dat dat helemaal niet zo is..." , meldt Nino in RTL Boulevard. Nino en Rossana zien het niet als een verlies wat er vandaag (woensdag 29 januari) in de rechtzaal is besproken, toch is de voetbalvrouw teleurgesteld.

Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment over de Kluivert Dog Rescue Center-zaak.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zoon Rossana Kluivert vindt opmerking Jaap Jongbloed enorm laf of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV