Wordt het gevaar van het Coronavirus te veel overdreven?

Wordt het gevaar van het Coronavirus te veel overdreven?

Wordt het gevaar van het <em>Coronavirus</em> te veel overdreven? Wereldwijd is er (lichte) paniek ontstaan vanwege de uitbraak van het Coronavirus in China. Inmiddels zijn er ook een aantal besmettingsgevallen in Westerse landen, maar wordt het gevaar van het virus niet een beetje overdreven? Volgens Rutger Castricum overlijden er aan de 'gewone' griep ook jaarlijks duizenden mensen wereldwijd; aan het Coronavirus zijn nog 'maar' zo'n honderd mensen bezweken. In De Hofbar laten diverse experts hun licht schijnen op het virus. Bekijk het gesprek in De Hofbar hierboven. RIVM over coronavirus: 'Vaccin zal nog maanden op zich laten wachten' Bekijk deze video » Wat als Coronavirus Nederland bereikt? "Mensen kunnen gedwongen worden opgesloten" Bekijk deze video » Jinek gemist? Microbioloog gelooft besmetting Coronavirus zonder symptomen niet Bekijk deze video »
Nieuws :
Wordt het gevaar van het Coronavirus te veel overdreven?

Wereldwijd is er (lichte) paniek ontstaan vanwege de uitbraak van het Coronavirus in China. Inmiddels zijn er ook een aantal besmettingsgevallen in Westerse landen, maar wordt het gevaar van het virus niet een beetje overdreven? Volgens Rutger Castricum overlijden er aan de 'gewone' griep ook jaarlijks duizenden mensen wereldwijd; aan het Coronavirus zijn nog 'maar' zo'n honderd mensen bezweken. In De Hofbar laten diverse experts hun licht schijnen op het virus.

Bekijk het gesprek in De Hofbar hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wordt het gevaar van het Coronavirus te veel overdreven? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier