Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - PSV

Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - PSV

Kijk LIVE naar persconferentie <em>Erik ten Hag</em> voor Ajax - PSV Kijk hierboven op vrijdag 31 januari vanaf 13.30 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag voor Ajax - PSV. Komende zondag (2 februari) staat de Eredivisiekraker tussen Ajax en PSV op het programma. In een persconferentie blikt Ajax-trainer Erik ten Hag vooruit op de wedstrijd en geeft hij de laatste updates over de blessuregevallen binnen de selectie. Enorme voorsprongEen echte kraker lijkt het niet echt te worden, want Ajax heeft een enorme voorsprong op PSV van maar liefst elf punten. De laatste tijd lijkt Ajax echter ook niet onschendbaar, want afgelopen zondag werd er nog verloren van FC Groningen en voor de winterstop waren ook Willem II en AZ al te sterk voor de Amsterdammers. De wedstrijd Ajax - PSV is op zondag 2 februari vanaf 16.45 uur LIVE te zien op FOX Sports 1. Samenvatting FC Groningen - Ajax Bekijk deze video » Ajax Clubwatcher Freek Jansen over Ajax: 'Zeker deuk in vertrouwen' Bekijk deze video » Noa Lang over Ajax: 'Ze winnen van PSV volgende week' Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - PSV

Kijk hierboven op vrijdag 31 januari vanaf 13.30 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag voor Ajax - PSV.

Komende zondag (2 februari) staat de Eredivisiekraker tussen Ajax en PSV op het programma. In een persconferentie blikt Ajax-trainer Erik ten Hag vooruit op de wedstrijd en geeft hij de laatste updates over de blessuregevallen binnen de selectie.

Enorme voorsprong
Een echte kraker lijkt het niet echt te worden, want Ajax heeft een enorme voorsprong op PSV van maar liefst elf punten. De laatste tijd lijkt Ajax echter ook niet onschendbaar, want afgelopen zondag werd er nog verloren van FC Groningen en voor de winterstop waren ook Willem II en AZ al te sterk voor de Amsterdammers.

De wedstrijd Ajax - PSV is op zondag 2 februari vanaf 16.45 uur LIVE te zien op FOX Sports 1.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - PSV of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV