Vanavond in Op1: jubileumconcert van Willeke Alberti, Brexit-praat met Ad Visser, Barrie Stevensen meer

Vanavond in Op1: jubileumconcert van Willeke Alberti, Brexit-praat met Ad Visser, Barrie Stevensen meer

Vanavond in <em>Op1</em>: jubileumconcert van <em>Willeke Alberti</em>, Brexit-praat met <em>Ad Visser</em>, <em>Barrie Stevensen</em> meer Vrijdag, 31 januari, staan Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand weer centraal in de talkshow Op1. Bekijk hier welke gasten er vandaag aanschuiven bij Op1. Onderwerpen van vrijdag 31 januari Willeke Alberti wordt maandag 75 jaar en trekt nog steeds volle zalen: er komt een jubileumconcert in Het Concertgebouw en ook een jubileumtour langs de theaters van Nederland. Haar verjaardag viert ze dus groots. Tijdens de avonden vol bijzondere liedjes, persoonlijke anekdotes en verhalen uit haar leve, neemt Willeke het publiek mee op een reis door haar uitgebreide repertoire. Cor Anderiesen kreeg tien jaar geleden een hartstilstand en raakte in coma. Toen hij daar uit kwam moest hij alles opnieuw leren: denken, lopen, praten. Ook had hij geen enkele herinnering meer van voor de hartstilstand. Nu zit hij veel thuis. Dat is zonde, want mensen met een hersenaandoening kunnen nog veel wél en willen zich graag nuttig maken. Martine van Os volgt Cor en zijn vrouw Judith voor het nieuwe programma MAX-programma Niet Zonder Ons. Het drietal is te gast. Peter Brusse, Barrie Stevens, Maike Meijer, Ad Visser zijn ook te gast deze vrijdagavond bij Op1 om te praten over de Brexit. De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. De Wereld Draait Door bespreekt de mooiste tv-momenten van januari Bekijk deze video » Willeke Alberti zit 60 jaar in het vak en vier dat met haar kinderen Bekijk deze video » Ronald Molendijk hoopt dat Willeke Alberti gaat optreden bij het Songfestival Bekijk deze video » Brexit: "Vrijdagavond is de officiële scheiding" Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: jubileumconcert van Willeke Alberti, Brexit-praat met Ad Visser, Barrie Stevensen meer

Vrijdag, 31 januari, staan Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand weer centraal in de talkshow Op1. Bekijk hier welke gasten er vandaag aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van vrijdag 31 januari

  • Willeke Alberti wordt maandag 75 jaar en trekt nog steeds volle zalen: er komt een jubileumconcert in Het Concertgebouw en ook een jubileumtour langs de theaters van Nederland. Haar verjaardag viert ze dus groots. Tijdens de avonden vol bijzondere liedjes, persoonlijke anekdotes en verhalen uit haar leve, neemt Willeke het publiek mee op een reis door haar uitgebreide repertoire.

  • Cor Anderiesen kreeg tien jaar geleden een hartstilstand en raakte in coma. Toen hij daar uit kwam moest hij alles opnieuw leren: denken, lopen, praten. Ook had hij geen enkele herinnering meer van voor de hartstilstand. Nu zit hij veel thuis. Dat is zonde, want mensen met een hersenaandoening kunnen nog veel wél en willen zich graag nuttig maken. Martine van Os volgt Cor en zijn vrouw Judith voor het nieuwe programma MAX-programma Niet Zonder Ons. Het drietal is te gast.

  • Peter Brusse, Barrie Stevens, Maike Meijer, Ad Visser zijn ook te gast deze vrijdagavond bij Op1 om te praten over de Brexit.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: jubileumconcert van Willeke Alberti, Brexit-praat met Ad Visser, Barrie Stevensen meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV