Bekijk hier de trailer van het romantische liefdesverhaal I Still Believe

Bekijk hier de trailer van het romantische liefdesverhaal I Still Believe

Bekijk hier de trailer van het romantische liefdesverhaal <em>I Still Believe</em> KJ Apa (bekend van de populaire serie Riverdale) en Britt Robertson gaan samen in de nieuwe film I Still Believe spelen. Geloof, liefde en de doodDe film gaat over het leven van Jeremy Camp, een Amerikaanse zanger die bekendstaat om zijn christelijke rockliedjes. De titel is geïnspireerd op het nummer 'I Still Believe' dat Jeremy schreef nadat zijn vrouw doodging. Hier zingt hij dat hij nog steeds in God gelooft, ondanks het verlies van zijn vrouw. Bekijk hierboven in de video de trailer van I Still Believe. Het romantische liefdesverhaal komt wereldwijd uit op 20 maart 2020. Het vierde seizoen van Riverdale heeft een nieuwe trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer van heftige Netflix-docuserie Cheer over cheerleaders Bekijk deze video » Sex Education seizoen 2 vanaf 17 januari te zien bij Netflix: Bekijk de trailer Bekijk deze video » Documentaire Miss Americana laat het leven van Taylor Swift tot in detail zien Bekijk deze video » Mulan: Bekijk hier de trailer van de nieuwe Disney liveaction-remake Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk hier de trailer van het romantische liefdesverhaal I Still Believe

KJ Apa (bekend van de populaire serie Riverdale) en Britt Robertson gaan samen in de nieuwe film I Still Believe spelen.

Geloof, liefde en de dood
De film gaat over het leven van Jeremy Camp, een Amerikaanse zanger die bekendstaat om zijn christelijke rockliedjes. De titel is geïnspireerd op het nummer 'I Still Believe' dat Jeremy schreef nadat zijn vrouw doodging. Hier zingt hij dat hij nog steeds in God gelooft, ondanks het verlies van zijn vrouw.

Bekijk hierboven in de video de trailer van I Still Believe. Het romantische liefdesverhaal komt wereldwijd uit op 20 maart 2020.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de trailer van het romantische liefdesverhaal I Still Believe of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV