Margot Robbie heeft bizarre scène in Birds of Prey: "Hyena's zijn gevaarlijke dieren"

Margot Robbie heeft bizarre scène in Birds of Prey: "Hyena's zijn gevaarlijke dieren"

<em>Margot Robbie</em> heeft bizarre scène in <em>Birds of Prey</em>: &quot;Hyena's zijn gevaarlijke dieren&quot; Lees hier de filmrecensie van Birds of Prey. Vanaf morgen (donderdag 6 februari) is de nieuwe DC Comics-film Birds of Prey te zien in de Nederlandse bioscopen. Hierin schittert Margot Robbie opnieuw als de kwaadaardige Harley Quinn, die enkele bizarre scènes met een hyena deelt. "Dat zijn gevaarlijke dieren..." Ontmoeting met echte hyenaVoordat de opnames van Birds of Prey begonnen had Robbie een ontmoeting met een echte hyena, die zich in Los Angeles bevindt en al in meerdere films te zien was. De specifieke scène in Birds of Prey was echter zó intiem dat een hyena toch iets te gevaarlijk bleek. Daarom bedacht Robbie dat ze een grote hond konden gebruiken, die met CGI werd omgetoverd tot een hyena een hyena. Birds of Prey is vanaf donderdag 6 februari te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het gesprek van Jimmy Fallon met Margot Robbie hierboven. Trailer Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn Bekijk deze trailer »
Entertainment :
Margot Robbie heeft bizarre scène in Birds of Prey: "Hyena's zijn gevaarlijke dieren"

Lees hier de filmrecensie van Birds of Prey.

Vanaf morgen (donderdag 6 februari) is de nieuwe DC Comics-film Birds of Prey te zien in de Nederlandse bioscopen. Hierin schittert Margot Robbie opnieuw als de kwaadaardige Harley Quinn, die enkele bizarre scènes met een hyena deelt. "Dat zijn gevaarlijke dieren..."

Ontmoeting met echte hyena
Voordat de opnames van Birds of Prey begonnen had Robbie een ontmoeting met een echte hyena, die zich in Los Angeles bevindt en al in meerdere films te zien was. De specifieke scène in Birds of Prey was echter zó intiem dat een hyena toch iets te gevaarlijk bleek. Daarom bedacht Robbie dat ze een grote hond konden gebruiken, die met CGI werd omgetoverd tot een hyena een hyena.

Birds of Prey is vanaf donderdag 6 februari te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het gesprek van Jimmy Fallon met Margot Robbie hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Margot Robbie heeft bizarre scène in Birds of Prey: "Hyena's zijn gevaarlijke dieren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV