Margot Robbie stopt met het tatoeëren van collega's

Margot Robbie stopt met het tatoeëren van collega's

<em>Margot Robbie</em> stopt met het tatoeëren van collega's Lees hier de filmrecensie van Birds of Prey. Het is een drukke week voor actrice Margot Robbie. Op 7 februari is haar film Birds of Prey te zien in de bioscoop en daarnaast is ze genomineerd voor een Oscar. Ook aan de populaire film Bombshell heeft Robbie mee gewerkt. TattoosNaast haar acteerwerk staat Robbie ook bekend voor het geven van tattoos. Met op Ebay gekochte apparatuur tatoeëerde Robbie meerdere leden van de cast en crew bij verschillende films. Met veel van de mensen die meewerkte aan Suicide Squad heeft ze matchende tattoos. Bekijk hierboven het hele fragment van The Tonight Show met Jimmy Fallon met Margot Robbie te gast. BAFTA's: Renée Zellweger wint award voor beste actrice, bekijk haar speech Bekijk deze video » Brad Pitt op BAFTA's: "Ik noem mijn award Harry" Bekijk deze video » Margot Robbie heeft bizarre scène in Birds of Prey: "Hyena's zijn gevaarlijke dieren" Bekijk deze video » Birds of Prey: De terugkeer van Margot Robbie als de gestoorde Harley Quinn Bekijk deze video »
Entertainment :
Margot Robbie stopt met het tatoeëren van collega's

Lees hier de filmrecensie van Birds of Prey.

Het is een drukke week voor actrice Margot Robbie. Op 7 februari is haar film Birds of Prey te zien in de bioscoop en daarnaast is ze genomineerd voor een Oscar. Ook aan de populaire film Bombshell heeft Robbie mee gewerkt.

Tattoos
Naast haar acteerwerk staat Robbie ook bekend voor het geven van tattoos. Met op Ebay gekochte apparatuur tatoeëerde Robbie meerdere leden van de cast en crew bij verschillende films. Met veel van de mensen die meewerkte aan Suicide Squad heeft ze matchende tattoos.

Bekijk hierboven het hele fragment van The Tonight Show met Jimmy Fallon met Margot Robbie te gast.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Margot Robbie stopt met het tatoeëren van collega's of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV