The Voice: Lil’ Kleine reageert voor het eerst op ruzie met Anouk

The Voice: Lil’ Kleine reageert voor het eerst op ruzie met Anouk

<em>The Voice</em>: Lil’ Kleine reageert voor het eerst op ruzie met Anouk Lil’ Kleine heeft eindelijk van zich laten horen over zijn ruzie met Anouk in The Voice Of Holland. Iedereen vindt er wel wat van dat de twee het met elkaar aan de stok kregen in de studio en dat er een heftige scheldpartij heeft plaatsgevonden, maar de rapper hield zich stil. Tot nu… ‘Eruit gezet?Lil’ Kleine maakt korte metten met allerlei geruchten die de ronde doen. “Eruit gezet? Ronnie Flex als vervanger? Ruzie? Nee! We zijn er gewoon weer hoor!”, aldus de rapper. “Geloof niet alles wat je hoort, zie jullie bij de live shows jongens!” Bekijk de reactie van Lil’ Kleine op de ruzie in The Voice Of Holland in zijn Instagram-video hierboven. Waylon over ruzie Anouk en Lil' Kleine: "Ik weet niet of het nu pais en vree is" Bekijk deze video » Lil' Kleine niet populair: kijkers The Voice hebben het wel gezien Bekijk deze video »
The Voice :
The Voice: Lil’ Kleine reageert voor het eerst op ruzie met Anouk

Lil’ Kleine heeft eindelijk van zich laten horen over zijn ruzie met Anouk in The Voice Of Holland. Iedereen vindt er wel wat van dat de twee het met elkaar aan de stok kregen in de studio en dat er een heftige scheldpartij heeft plaatsgevonden, maar de rapper hield zich stil. Tot nu…

‘Eruit gezet?
Lil’ Kleine maakt korte metten met allerlei geruchten die de ronde doen. “Eruit gezet? Ronnie Flex als vervanger? Ruzie? Nee! We zijn er gewoon weer hoor!”, aldus de rapper. “Geloof niet alles wat je hoort, zie jullie bij de live shows jongens!”

Bekijk de reactie van Lil’ Kleine op de ruzie in The Voice Of Holland in zijn Instagram-video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice: Lil’ Kleine reageert voor het eerst op ruzie met Anouk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV