Zie hoe Willeke Alberti in een Lamborghini over het racecircuit Zandvoort scheurt

Zie hoe Willeke Alberti in een Lamborghini over het racecircuit Zandvoort scheurt

Zie hoe Willeke Alberti in een Lamborghini over het racecircuit Zandvoort scheurt In aflevering 2 van De laatste 24uur is niemand minder dan Willeke Alberti te gast, die onder meer verrast wordt door Johnny de Mol. LamborghiniWilleke beleeft een prachtige dag met haar kinderen en kleinkinderen. Zo belandt ze met zoon Johnny op het racecircuit in Zandvoort. Hier staat een Lamborghini voor haar klaar: "Is het nu al afgelopen?", zegt ze na de rit. Bekijk het fragment uit De laatste 24 uur hierboven. De aflevering van De laatste 24 uur met Willeke Alberti is vanavond, 7 februari, om 21:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De laatste 24 uur terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Willeke Alberti is inmiddels trotse oma van acht kleinkinderen: "Niets is mooier" Bekijk deze video » Willeke Alberti over moederschap en haar carrière: ''Wat moeders doen is onvoorstelbaar'' Bekijk deze video » Willeke Alberti over haar 75-jarige verjaardag Bekijk deze video »
TV :
Zie hoe Willeke Alberti in een Lamborghini over het racecircuit Zandvoort scheurt

In aflevering 2 van De laatste 24uur is niemand minder dan Willeke Alberti te gast, die onder meer verrast wordt door Johnny de Mol.

Lamborghini
Willeke beleeft een prachtige dag met haar kinderen en kleinkinderen. Zo belandt ze met zoon Johnny op het racecircuit in Zandvoort. Hier staat een Lamborghini voor haar klaar: "Is het nu al afgelopen?", zegt ze na de rit. Bekijk het fragment uit De laatste 24 uur hierboven.

De aflevering van De laatste 24 uur met Willeke Alberti is vanavond, 7 februari, om 21:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De laatste 24 uur terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zie hoe Willeke Alberti in een Lamborghini over het racecircuit Zandvoort scheurt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV