Vanavond bij Op1: Chris Zegers vertelt over Hollands Hoop, Roel van Velzen praat over zijn scheiding en meer

Vanavond bij Op1: Chris Zegers vertelt over Hollands Hoop, Roel van Velzen praat over zijn scheiding en meer

Vanavond bij Op1: Chris Zegers vertelt over Hollands Hoop, Roel van Velzen praat over zijn scheiding en meer Vrijdag, 7 februari, staan Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand weer centraal in de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond aanschuiven bij Op1. Lees hier alles over de presentatieduo's van Op1. Na maanden onderhandelen presenteert Landbouwminister Carola Schouten vandaag eindelijk de kabinetsplannen voor de stikstofaanpak. Maar eerst moest ze nog de opstandige boeren van Farmers Defence Force in het gareel zien te krijgen, die een dreigbrief aan de andere onderhandelende organisaties hadden gestuurd. Bij Op1 praat ze over de nieuwe maatregelen, het verzet van de boeren en haar bewogen maanden. In april vorig jaar beëindigden zanger Roel van Velzen en zijn jeugdliefde Marloes na 20 jaar hun relatie. In de podcast ‘Roels Sofasessies’ onderzoekt Van Velzen hoe je een scheiding kunt ombuigen tot iets waardevols. Vandaag is Van Velzen’s nieuwe single Only Flames verschenen, een nummer over hetzelfde thema: opnieuw beginnen. Hij verschijnt in twee verschillende versies, flying high en running low. Vanavond, 7 februari, speelt hij de tweede versie live bij Op1, en praat over wat hij heeft geleerd van zijn eigen sofasessie. Misschien wil hij ook wat kwijt over zijn nieuwe liefde. Het lange wachten is voorbij! Zondag begint dan eindelijk het derde en laatste seizoen van de BNNVARA-dramaserie Hollands Hoop, over het polderwietimperium van een Gronings gezin. Hoe gaat het verder nadat Fokke, vertolkt door Marcel Hensema, de zieltogende boerengemeenschap had omgetoverd tot een welvarende mini-maatschappij? In seizoen 3 maakt in elk geval Chris Zegers zijn entree in de serie en wordt Fokke geconfronteerd met concurrentie uit onverwachte hoek en een vijandige overname van zijn imperium. Bij Op1 begint vanavond al de voorpret met Marcel, Chris en regisseur Dana Nechushtan. Er is een nijpend tekort aan pleegouders in Nederland.Ellen Ott en Hans Zijlstra weten, als (voormalig) pleegouder, hoe belangrijk het is om kinderen een warm thuis te bieden. Meer dan de helft van de pleegouders die stoppen, doet dat vanwege te weinig ondersteuning. En dat terwijl 700 kinderen op een plek wachten. Met Sunita Biharie schuiven ze aan. Zij groeide op in een pleeggezin en kent als geen ander het belang van de pleegzorg. De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Roel van Velzen doet aan zelftherapie: podcast Roels Sofasessie gaat over scheiden Bekijk deze video » Roel van Velzen voor het eerst verliefd na scheiding: ''Ik ben wel echt in de war'' Bekijk deze video » Chris Zegers zou het fantastisch vinden als Nathan Rutjes de Mol is Bekijk deze video » Jinek gemist? Marcel Hensema over spelen van bad guy Bekijk deze video » Bekijk de trailer van het derde seizoen van Hollands Hoop Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Chris Zegers vertelt over Hollands Hoop, Roel van Velzen praat over zijn scheiding en meer

Vrijdag, 7 februari, staan Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand weer centraal in de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond aanschuiven bij Op1.

Lees hier alles over de presentatieduo's van Op1.

  • Na maanden onderhandelen presenteert Landbouwminister Carola Schouten vandaag eindelijk de kabinetsplannen voor de stikstofaanpak. Maar eerst moest ze nog de opstandige boeren van Farmers Defence Force in het gareel zien te krijgen, die een dreigbrief aan de andere onderhandelende organisaties hadden gestuurd. Bij Op1 praat ze over de nieuwe maatregelen, het verzet van de boeren en haar bewogen maanden.

  • In april vorig jaar beëindigden zanger Roel van Velzen en zijn jeugdliefde Marloes na 20 jaar hun relatie. In de podcast ‘Roels Sofasessies’ onderzoekt Van Velzen hoe je een scheiding kunt ombuigen tot iets waardevols. Vandaag is Van Velzen’s nieuwe single Only Flames verschenen, een nummer over hetzelfde thema: opnieuw beginnen. Hij verschijnt in twee verschillende versies, flying high en running low. Vanavond, 7 februari, speelt hij de tweede versie live bij Op1, en praat over wat hij heeft geleerd van zijn eigen sofasessie. Misschien wil hij ook wat kwijt over zijn nieuwe liefde.

  • Het lange wachten is voorbij! Zondag begint dan eindelijk het derde en laatste seizoen van de BNNVARA-dramaserie Hollands Hoop, over het polderwietimperium van een Gronings gezin. Hoe gaat het verder nadat Fokke, vertolkt door Marcel Hensema, de zieltogende boerengemeenschap had omgetoverd tot een welvarende mini-maatschappij? In seizoen 3 maakt in elk geval Chris Zegers zijn entree in de serie en wordt Fokke geconfronteerd met concurrentie uit onverwachte hoek en een vijandige overname van zijn imperium. Bij Op1 begint vanavond al de voorpret met Marcel, Chris en regisseur Dana Nechushtan.

  • Er is een nijpend tekort aan pleegouders in Nederland.Ellen Ott en Hans Zijlstra weten, als (voormalig) pleegouder, hoe belangrijk het is om kinderen een warm thuis te bieden. Meer dan de helft van de pleegouders die stoppen, doet dat vanwege te weinig ondersteuning. En dat terwijl 700 kinderen op een plek wachten. Met Sunita Biharie schuiven ze aan. Zij groeide op in een pleeggezin en kent als geen ander het belang van de pleegzorg.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Chris Zegers vertelt over Hollands Hoop, Roel van Velzen praat over zijn scheiding en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV