DWDD gemist? Saïd Razzouki, de rechterhand van Ridouan Taghi, is opgepakt

DWDD gemist? Saïd Razzouki, de rechterhand van Ridouan Taghi, is opgepakt

DWDD gemist? Saïd Razzouki, de rechterhand van Ridouan Taghi, is opgepakt Journalisten Wouter Laumans en Jan Meeus zijn vrijdag 7 februari te gast in de talkshow De Wereld Draait Door om te praten over de aanhouding van de 47-jarige Saïd Razzouki. Ridouan Taghi, de meest gezochte crimineel van Nederland, werd in december gearresteerd in Dubai. Nu is zijn veronderstelde rechterhand mogelijk ook gearresteerd. Razzouki werd vandaag in de Colombiaanse stad Medellín in de boeien geslagen. Dit gebeurde door een samenwerking van de Nederlandse politie, de Amerikaanse drugspolitie en de FBI. Bekijk hierboven het hele item over Razzouki. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Peter R. de Vries is enorm benieuwd naar de 'bijvangst' in het huis van Ridouan Taghi Bekijk deze video » Ridouan Taghi is uitgeleverd aan Nederland Bekijk deze video » Crimineel Ridouan Taghi landde op Vliegbasis Eindhoven en stond urenlang stil op het platform Bekijk deze video » Inez Weski: "Ridouan Taghi heeft blanco strafblad" Bekijk deze video » Advocaat Riduan Taghi wil identiteit advocaten van kroongetuige weten Bekijk deze video » "De liquidatie van Ronald Bakker was een statement van Ridouan Taghi" Bekijk deze video » John van den Heuvel over arrestatie zus Taghi: ‘Vooruit verdedigen’ Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD gemist? Saïd Razzouki, de rechterhand van Ridouan Taghi, is opgepakt

Journalisten Wouter Laumans en Jan Meeus zijn vrijdag 7 februari te gast in de talkshow De Wereld Draait Door om te praten over de aanhouding van de 47-jarige Saïd Razzouki.

Ridouan Taghi, de meest gezochte crimineel van Nederland, werd in december gearresteerd in Dubai. Nu is zijn veronderstelde rechterhand mogelijk ook gearresteerd. Razzouki werd vandaag in de Colombiaanse stad Medellín in de boeien geslagen. Dit gebeurde door een samenwerking van de Nederlandse politie, de Amerikaanse drugspolitie en de FBI.

Bekijk hierboven het hele item over Razzouki. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Saïd Razzouki, de rechterhand van Ridouan Taghi, is opgepakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV