Dave Roelvink mist het hebben van een relatie: ''Een nieuwe lieve vriendin is altijd welkom!''

Dave Roelvink mist het hebben van een relatie: ''Een nieuwe lieve vriendin is altijd welkom!''

Dave Roelvink mist het hebben van een relatie: ''Een nieuwe lieve vriendin is altijd welkom!'' Dave Roelvink is na de breuk met Julia Mekkes erg aan het genieten van zijn vrijgezelle leven. De realityster houdt er alleen niet zo van om in zijn eentje te zijn. Aan Shownieuws vertelt Dave namelijk dat hij langzaam weer toe is aan een relatie: ''Een nieuwe lieve vriendin is altijd welkom!'' Bekijk hierboven het hele interview van Shownieuws over het liefdesleven van de realityster. Donny Roelvink hoopt dat broer Dave en ex Julia Mekkes weer bij elkaar komen Bekijk deze video » Dave Roelvink heeft date afgewezen vanwege financieel probleem: "Ik had het geld niet" Bekijk deze video » De grootste break-ups van BN’ers 2019: Van Wesley en Yolanthe tot de Roelvinkjes Bekijk deze video » Dave Roelvink: "Ik hoop op nieuwe liefde want ik kan slecht alleen zijn" Bekijk deze video » Julia Mekkes openhartig over breuk Dave Roelvink: "Ik hoop dat de 'Roelvinkjes' altijd in m'n leven blijven" Bekijk deze video » Dave Roelvink gaat spontaan kaal op zijn Instagram Story Bekijk deze video » Dave Roelvink: "Man moet betalen als hij met vrouw uit eten gaat" Bekijk deze video » Saskia Noort maakt Dave Roelvink af in column na opmerkingen over vrouwen Bekijk deze video »
Entertainment :
Dave Roelvink mist het hebben van een relatie: ''Een nieuwe lieve vriendin is altijd welkom!''

Dave Roelvink is na de breuk met Julia Mekkes erg aan het genieten van zijn vrijgezelle leven. De realityster houdt er alleen niet zo van om in zijn eentje te zijn. Aan Shownieuws vertelt Dave namelijk dat hij langzaam weer toe is aan een relatie: ''Een nieuwe lieve vriendin is altijd welkom!''

Bekijk hierboven het hele interview van Shownieuws over het liefdesleven van de realityster.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink mist het hebben van een relatie: ''Een nieuwe lieve vriendin is altijd welkom!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV