Martijn Koning in Jinek: ‘Ik stel shows niet uit om kritiek op oudejaarsconference’

Martijn Koning in Jinek: ‘Ik stel shows niet uit om kritiek op oudejaarsconference’

Martijn Koning in Jinek: ‘Ik stel shows niet uit om kritiek op oudejaarsconference’ Martijn Koning maakte deze week bekend dat hij zijn theatershows de komende maanden uitstelt. Volgens de cabaretier heeft dit besluit niks te maken met de lading kritiek die Koning kreeg op zijn oudejaarsconference van 2019. Koning niet tevreden over eigen materiaal“Op een gegeven moment kom je jezelf gewoon tegen”, vertelt Koning “En heb je toch wat minder reserve om dan nog in een korte tijd een programma te maken. Ik had wel veel materiaal, maar was daar niet tevreden over.” Koning neemt even de tijd en gaat in september alsnog het podium op met zijn nieuwe show. Bekijk het verhaal van Martijn Koning in de video van Jinek hierboven. Hilarisch: zat cabaretier Martijn Koning ooit bij de Jostiband? Bekijk deze video » Martijn Koning stelt tournee maanden uit om show beter te maken Bekijk deze video »
Talkshow :
Martijn Koning in Jinek: ‘Ik stel shows niet uit om kritiek op oudejaarsconference’

Martijn Koning maakte deze week bekend dat hij zijn theatershows de komende maanden uitstelt. Volgens de cabaretier heeft dit besluit niks te maken met de lading kritiek die Koning kreeg op zijn oudejaarsconference van 2019.

Koning niet tevreden over eigen materiaal
“Op een gegeven moment kom je jezelf gewoon tegen”, vertelt Koning “En heb je toch wat minder reserve om dan nog in een korte tijd een programma te maken. Ik had wel veel materiaal, maar was daar niet tevreden over.” Koning neemt even de tijd en gaat in september alsnog het podium op met zijn nieuwe show.

Bekijk het verhaal van Martijn Koning in de video van Jinek hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Martijn Koning in Jinek: ‘Ik stel shows niet uit om kritiek op oudejaarsconference’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV